8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika

22. 02. 2016 | Poslední díl
Prostíráme v Olomouckém kraji, kde se o padesátitisícovou výhru a titul hostitele týdne utkají tři ženy a dva mladí muži. Docela veselá partička a je klidně možné, že se tahle moravská pětice ještě někdy v budoucnu potká mimo kamery. Je to ale stůl plný mlsounů, vydalo by to na místy bizarní seznam, co všechno tito lidé nepozřou. Ten nejí to a ta zas tohle, nejvíce to ale sedí na první soutěžící Dominiku.

A pak je tu lokální úkol týdne, o kterém platí: syrečky buď miluješ, nebo ne. Jak jsou na tom soutěžící z Olomouckého kraje, kde by mohli být na tento nízkokalorický sýr výrazné chuti a aroma zvyklí? K úkolu týdne přistoupí soutěžící zodpovědně, místy až inspirativně, dokonce si s ním pohrají, aby soupeře zmátli. S přílohami je to slabší, až na výjimku budou samé brambory, konkurovat si bude tradiční kuchyně s odlehčeným vařením většinou v italském stylu.

Prostřeno – 22.2. 2016 - DominikaPovedené jsou dezerty, nejmladší Michal si rád přidává, ale u Dominiky nepochodí. Nic na něj nezbyde. Přinese mu první hostitelka nášup? Jak to celé proběhne a kdo to tentokrát vyhraje? Dívejte se, fanděte, vydržte až do finále, které to celé rozhodne! A pokud nesouhlasíte, můžete si to obodovat podle sebe…

Prostřeno – 22.2. 2016 – Dominika:


V pondělí 22.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Dominika (26). První hostitelka si připravila menu, které kombinuje tradiční a moderní kuchyni. Dominika nemá pravdu, když říká, že předkrmové bliny si vymyslela její kamarádka, která pracuje pro catering. Pohankové lívanečky jsou tradiční ruské jídlo, které zase přišlo do módy.

Bliny se většinou servírují s kaviárem a smetanou, v pořadu Prostřeno s datem 22.2. 2016 budou s pomazánkami a v jedné se dokonce skryje i úkol týdne – syrečky. Předkrm a bohatá hovězí polévka s knedlíčky, masem i nudlemi mají úspěch, stejně jako hlavní chod. Od toho ale vzhledem k slibnému názvu čekali soupeři více. „Zlaté kuře“ vzbuzovalo větší naděje než jen opečená kuřecí prsa, podávaná s vařenou mraženou zeleninou a gratinovanými brambory.

Do moderní kuchyně v pořadu Prostřeno s datem 22.2. 2016 směřuje moučník. Dominičiny mini cheesecakes s arašídovým máslem zachutnaly Michalovi, rezervní dortíčky už ale nejsou… Donese mu Dominika svůj dezert už zítra nebo aspoň ve finále, jak si Michal přeje? I Zuzaně se zdá, že by hostitelka mohla podávat větší porce. Další výtkou je špinavé nádobí a čekání na jídlo, ale Dominika zůstává celkem v klidu a rozhodit se nenechá.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dominika,
v pondělí 22.2. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika:

Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
Prostřeno – 22.2. 2016 - Dominika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !