8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela

8. 02. 2016 | Poslední díl
Na Vysočině se sejde smíšená parta dvou mladých žen a tří mužů. Nejmladší z nich, vysokoškolák a hokejista Michal, se drží trochu stranou: „Holky spolu, chlapi spolu,“ charakterizuje sestavu mlčenlivý student. A opravdu to vypadá spíš na mladá děvčata proti chlapíkům v nejlepším věku, i když Gabriela už od pondělka vyčnívá a Monika se všemi názory kolegyně ne vždy souhlasí.

Gabriela je schopná několika veletočů ohledně jídelníčku – někdy maso nejí, pak ho zase jí, ale jen kuřecí, a nakonec snad jen kuřecí prsa. Etiketa hovorů u stolu během jídla pokulhává, protože pan Míra ztratil míru a Gabriela podobné chování nesnáší. „Míra se choval jako opilý vesnický buran,“ tvrdí a příčinou bude točené pivo, které Miroslav miluje, rozjařený přijde už na večeři. „Pivo je moje palivo,“ nestydí se přiznat, dokonce to má napsané i na tričku. Prý je to jediná radost invalidního důchodce.

Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela„Ve výsledku se zábava odvíjí podle toho, jakou náladu má Míra,“ myslí si jeho parťák Libor, který předpokládá, že o výhru jde asi nejvíce Gábině. Dočká se jí? Při šmejdění se můžeme těšit na pár hezkých bytů a kulinářsky nás na Vysočině čeká všehochuť odpovídající složení u stolu. Zajímavé jsou dvě polévky, zahuštěné pečivem, úkolem týdne jsou palačinky. Že to už lehčí být nemůže? Sledujte Prostřeno! z Vysočiny a dozvíte se, kdo nakonec získá 50 000 korun a titul hostitele týdne.

Prostřeno – 8.2. 2016 – Gabriela:


V pondělí 8.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Gabriela (24). Brunetka Gabriela pozve své ještě neznámé hosty do příjemného a nového bytu v Jihlavě. Do pořadu ji přihlásil přítel, trochu potíž bude v tom, že Gábina nemusí maso, údajně jí jen kuřecí a jak se ukáže, dokonce snad i jen ta co nejsušší kuřecí prsa. Sama k večeři uvaří českou cibulačku, vaječnou tlačenku, kuřecí závitky na italský způsob a tiramisu po česku.

K žádnému chodu v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2016 nejsou zásadní připomínky, Gabriela se snaží, jen při roznášení polévky skoro opaří ubohou Moniku, které vylije na záda polévku. Při úkolu týdne dostane hostitelka zajímavý nápad. Prý mnohem raději než palačinky by dělala sushi, tak obarví těsto potravinářským barvivem na zeleno a dovnitř dá tvaroh.

Jíst se to sice v pořadu Prostřeno s datem 8.2. 2016 moc nedá, tvaroh se lepí na patro, ale vtipný nápad se cení. A zábava? V tomto složení, kde převažuje silné pohlaví, působí až groteskně, když si pánové vyrábějí panenky z vařeček. Snad si při tom aspoň stihnou o sobě něco povědět…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Gabriela,
v pondělí 8.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela:

Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
Prostřeno – 8.2. 2016 - Gabriela
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším SmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles