Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna

15. 02. 2016 | Poslední díl
„Strčit ptáka do rozpálený trouby, to není žádný umění, to umí každej blbec, ale vrazit tam buchtu, to je machrovina.“  Rozverné motto charakterizuje celý pražsko-středočeský týden. Jeho autorkou je první účastnice, důchodkyně Anna, která nejde pro ostré slovo a mudrování daleko. Snad všechno jídlo by nejradši „vyhodila z okna“. Péct se bude hodně, protože úkolem týdne je kynuté těsto.

Není to určitě týden plný hádek, ale taktiky se dočkáme vrchovatě. Také pestrého vaření i pestré společnosti, kde mají mírnou převahu muži, protože složení je tři ku dvěma ve prospěch silného pohlaví. Ale obě ženy se mezi pány rozhodně neztratí a převaha pánů oběma dámám vyhovuje.
Důchodkyně Anna rozhodně v koutě stát nebude, ani hra na pravdu nechybí. V pátek padne zásadní otázka: „Kolik jste dali nejméně bodů?“ Odpověď všechny zaskočí a možná napoví, co se odehraje, až všichni odklopí svoje poklice. Kdo bude v hlavní roli a s kým si to ostatní chtějí vyříkat?

Prostřeno – 15.2. 2016 – Anna:


Prostřeno – 15.2. 2016 - AnnaV pondělí 15.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno nepřehlédnutelný svéráz a velký taktik – důchodkyně Anna (67). „Budete to muset vypípat,“ upozorňuje předem svérázná a nejstarší účastnice Anna, žena jadrná, která se s ničím moc nepáře, láteří a kleje. Z úkolu týdne udělá „dekoraci týdne“. Stůl je před hostinou třeba podložit, aby se nekýval. Hosté nejsou z názvů jídel jejího menu moc moudří.

Anna se v pořadu Prostřeno s datem 15.2. 2016 pokusí o připomínku staročeské kuchyně, společně uvaří ve velkém hrnci luštěniny a obiloviny, což bude jako příloha k hlavnímu chodu - pečeným českým „vrabcům“ z husy, trochu připomínajícím šoulet. To ale nikomu včetně kuchařky moc nejede. Večeři zahájí haše zapečená v lasturách, osvěžená petrželkou a citronovou šťávou. Do moučníku patří cukr, ale to mají hosté smůlu, „protože jsem tlustá dost,“ říká u přípravy svého dezertu s tajemným názvem, kam ukápne i něco kuchařčiny krve.

Co najdou soupeři v pořadu Prostřeno s datem 15.2. 2016 v jablečných taštičkách? Jen aby nepřišli o zuby! Otazníky vzbuzuje i název bílé zadělávané drůbeží polévky, prý je to ale židovská polévka s šafránem, kterou Anna objevila v kuchařce. Hostitelka je bezprostřední, kolektiv se rychle stmelí u vtipné zábavy - společenské hry „na spojené konzervárny“, což je nakládání utopenců. První večer se vydařil, i když byl dost netypický.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Anna,
v pondělí 15.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna:

Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
Prostřeno – 15.2. 2016 - Anna
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Hrozná baba, falešná, normálně by nevyhrála.
Obrázek uživatelky
profil
to bylo nechutný...všechno !
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles