Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír

18. 02. 2016 | Poslední díl
„Strčit ptáka do rozpálený trouby, to není žádný umění, to umí každej blbec, ale vrazit tam buchtu, to je machrovina.“  Rozverné motto charakterizuje celý pražsko-středočeský týden. Jeho autorkou je první účastnice, důchodkyně Anna, která nejde pro ostré slovo a mudrování daleko. Snad všechno jídlo by nejradši „vyhodila z okna“. Péct se bude hodně, protože úkolem týdne je kynuté těsto.

Není to určitě týden plný hádek, ale taktiky se dočkáme vrchovatě. Také pestrého vaření i pestré společnosti, kde mají mírnou převahu muži, protože složení je tři ku dvěma ve prospěch silného pohlaví. Ale obě ženy se mezi pány rozhodně neztratí a převaha pánů oběma dámám vyhovuje.
Důchodkyně Anna rozhodně v koutě stát nebude, ani hra na pravdu nechybí. V pátek padne zásadní otázka: „Kolik jste dali nejméně bodů?“ Odpověď všechny zaskočí a možná napoví, co se odehraje, až všichni odklopí svoje poklice. Kdo bude v hlavní roli a s kým si to ostatní chtějí vyříkat?

Prostřeno – 18.2. 2016 – Lubomír:


Prostřeno – 18.2. 2016 - LubomírVe čtvrtek 18.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Lubomír (32). Pro Lubomíra řečeného Luboš, je důležité, aby svůj večer připravil podle vlastních představ. Vyjde mu to? Ve hře je hodně neznámých, ale podobně jako včera Kristýna, si věří a podobně jako ona pohoří.

Hosté v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2016 očekávají konečně „pořádný kus flákoty“, maso dostanou, ale v jiné podobě. V silné kuřecí polévce i v hlavním chodu, kde bude dokonce pravá svíčková, jenže na nudličky, protože tak vypadá originální recept. Beef stroganoff zklamal Petera, ocení ho Kristýna, ale pro Petra a Annu je pravé svíčkové do omáčky s příchutí okurek škoda, více by ocenili biftek.

Pomazánka a la tatarák v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2016 nevyhovuje všem, hlavně ne největším taktikům, a prý není dost ochucená. Co je na kuřecím vývaru „trochu jinak“? Proč je zakalený? Rozmixovaná zelenina způsobila, že je polévka sladší, než by měla být.

Knedlíčky byly podle Petra v pořadu Prostřeno s datem 18.2. 2016 „hodně ošklivé“, obsahovaly moc strouhanky (prý ztuchlé) a Anička, Peter a Kristýna mají po prvním soustu dost. Dojedí se po tom všem aspoň pizzou? Tvorba vlastní pizzy v pizzerii je zábava, kam hostitel skryje svůj úkol týdne. Petrovi se na zábavě nejvíce líbily mladé hostesky, sladkou tečkou budou hezky naservírované jablečné taštičky z lískového těsta.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lubomír,
ve čtvrtek 18.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír:

Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
Prostřeno – 18.2. 2016 - Lubomír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek