Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter

16. 02. 2016 | Poslední díl
„Strčit ptáka do rozpálený trouby, to není žádný umění, to umí každej blbec, ale vrazit tam buchtu, to je machrovina.“  Rozverné motto charakterizuje celý pražsko-středočeský týden. Jeho autorkou je první účastnice, důchodkyně Anna, která nejde pro ostré slovo a mudrování daleko. Snad všechno jídlo by nejradši „vyhodila z okna“. Péct se bude hodně, protože úkolem týdne je kynuté těsto.

Není to určitě týden plný hádek, ale taktiky se dočkáme vrchovatě. Také pestrého vaření i pestré společnosti, kde mají mírnou převahu muži, protože složení je tři ku dvěma ve prospěch silného pohlaví. Ale obě ženy se mezi pány rozhodně neztratí a převaha pánů oběma dámám vyhovuje.
Důchodkyně Anna rozhodně v koutě stát nebude, ani hra na pravdu nechybí. V pátek padne zásadní otázka: „Kolik jste dali nejméně bodů?“ Odpověď všechny zaskočí a možná napoví, co se odehraje, až všichni odklopí svoje poklice. Kdo bude v hlavní roli a s kým si to ostatní chtějí vyříkat?

Prostřeno – 16.2. 2016 – Peter:


Prostřeno – 16.2. 2016 - PeterV úterý 16.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Slovák Peter (41). Peter, původem ze Slovenska, je tak trochu záhada, mluví česky, ale menu má ve slovenštině. Tedy spíš nemluví... Naštěstí úterní zábavu táhnou Anna a Kristýna i druhý Petr, takže řeč nestojí. Na jídelníčku nejsou autentické slovenské pochoutky, což většinu hostů zklame. Jde spíš o rodinné recepty. Patří sem chuťově vyvážená sýrová roláda z eidamu s receptem na domácí pečivo od sestřenice - a předkrm hosty celkově nadchne.

Pečení vůbec je Peterovou silnou stránkou, protože jako úkol týdne v pořadu Prostřeno s datem 16.2. 2016 vyfikne domácí tvarohové buchty, kam přidává zakysanou smetanu, proto jsou prý tak vláčné. S kuřecí polévkou už to taková sláva není, podobná jako včera, jen není zadělávaná, ale jsou v ní též pro někoho problematické drůbky a kapustičky. Hlavní chod, to je takový oblíbený „nedělní oběd“, jednoduchý bramborový salát a řízky, předem naložené podle babiččina receptu.

Ovšem o tak tradičním chodu má každý v pořadu Prostřeno s datem 16.2. 2016 vlastní představy, nejvíce však chutná Anně. Ta sdělí, že sladké moc nemusí. Tedy vlastně vůbec ho nemá ráda. Uspokojí ji aspoň Peterův koláč „orgasmus“? A jak si ostatní poradí s dalšími moudry svérázné důchodkyně?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Peter,
v úterý 16.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter:

Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
Prostřeno – 16.2. 2016 - Peter
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
občas se dívám,ale ne pravidelně
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles