Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav

12. 02. 2016 | Poslední díl
Na Vysočině se sejde smíšená parta dvou mladých žen a tří mužů. Nejmladší z nich, vysokoškolák a hokejista Michal, se drží trochu stranou: „Holky spolu, chlapi spolu,“ charakterizuje sestavu mlčenlivý student. A opravdu to vypadá spíš na mladá děvčata proti chlapíkům v nejlepším věku, i když Gabriela už od pondělka vyčnívá a Monika se všemi názory kolegyně ne vždy souhlasí.

Gabriela je schopná několika veletočů ohledně jídelníčku – někdy maso nejí, pak ho zase jí, ale jen kuřecí, a nakonec snad jen kuřecí prsa. Etiketa hovorů u stolu během jídla pokulhává, protože pan Míra ztratil míru a Gabriela podobné chování nesnáší. „Míra se choval jako opilý vesnický buran,“ tvrdí a příčinou bude točené pivo, které Miroslav miluje, rozjařený přijde už na večeři. „Pivo je moje palivo,“ nestydí se přiznat, dokonce to má napsané i na tričku. Prý je to jediná radost invalidního důchodce.

Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav„Ve výsledku se zábava odvíjí podle toho, jakou náladu má Míra,“ myslí si jeho parťák Libor, který předpokládá, že o výhru jde asi nejvíce Gábině. Dočká se jí? Při šmejdění se můžeme těšit na pár hezkých bytů a kulinářsky nás na Vysočině čeká všehochuť odpovídající složení u stolu. Zajímavé jsou dvě polévky, zahuštěné pečivem, úkolem týdne jsou palačinky. Že to už lehčí být nemůže? Sledujte Prostřeno! z Vysočiny a dozvíte se, kdo nakonec získá 50 000 korun a titul hostitele týdne.

Prostřeno – 12.2. 2016 – Miroslav:


V pátek 12.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno invalidní důchodce Miroslav (46). Všichni jsou zvědaví, jak to bude ve finále probíhat u Míry a jak moc se invalidní důchodce na svůj večírek posilní. Ten se snažil hosty pobavit, ale zatím mu to moc nevcházelo. Podaří se mu to během poslední večeře ve Frýdnavě u Habrů? V rodinném domě po rekonstrukci je znát pečlivá manželčina ruka. Míra je překvapivě normální. „Kdyby byl takový celý týden,“ povzdechne si Gábina, „to by bylo fajn.“ Na někoho působí unavený hostitel až sklesle a určitě nervózně. I když komunikuje, dolévá a stará se, na jídlo se hosté poněkud načekají.

A protože se v pořadu Prostřeno s datem 12.2. 2016 Míra pivkem posilujeuž u vaření, prostře trochu chaoticky. Klasické menu s gulášem a štrúdlem nikoho nepřekvapí. „Nemám rád moderní vaření s italskými recepty,“ přiznává. Předkrm není úplně tradiční, je to pstruh na másle, protože hostitel je vášnivý rybář, i když tihle pstruzi budou kupovaní. Mirek se pustí i do kynutého knedlíku ke svému guláši z divokého kance. Na ten se překvapivě těší i Gábina, přestože pstruha se ani nedotkla, ryby se jí též oškliví. Guláš z divočáka má průměrný ohlas.

Na pořadu je ještě klasický uzený vývar, možná lehce přesolený a na závěrečný závin Mirek těsto koupí, jak správně tipuje Libor. A co si Míra pro hosty připravil za zábavu? Karaoke ve své dílně v garáži. Kdo to ocení a kdo se bude takové lidové zábavy bát? Dokázal si to Míra u svých soupeřů vyžehlit? A proč přijedou hasiči? Dívejte se na Prostřeno! z Vysočiny.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Miroslav,
v pátek 12.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav:

Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
Prostřeno – 12.2. 2016 - Miroslav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !