8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal

10. 02. 2016 | Poslední díl
Na Vysočině se sejde smíšená parta dvou mladých žen a tří mužů. Nejmladší z nich, vysokoškolák a hokejista Michal, se drží trochu stranou: „Holky spolu, chlapi spolu,“ charakterizuje sestavu mlčenlivý student. A opravdu to vypadá spíš na mladá děvčata proti chlapíkům v nejlepším věku, i když Gabriela už od pondělka vyčnívá a Monika se všemi názory kolegyně ne vždy souhlasí.

Gabriela je schopná několika veletočů ohledně jídelníčku – někdy maso nejí, pak ho zase jí, ale jen kuřecí, a nakonec snad jen kuřecí prsa. Etiketa hovorů u stolu během jídla pokulhává, protože pan Míra ztratil míru a Gabriela podobné chování nesnáší. „Míra se choval jako opilý vesnický buran,“ tvrdí a příčinou bude točené pivo, které Miroslav miluje, rozjařený přijde už na večeři. „Pivo je moje palivo,“ nestydí se přiznat, dokonce to má napsané i na tričku. Prý je to jediná radost invalidního důchodce.

Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal„Ve výsledku se zábava odvíjí podle toho, jakou náladu má Míra,“ myslí si jeho parťák Libor, který předpokládá, že o výhru jde asi nejvíce Gábině. Dočká se jí? Při šmejdění se můžeme těšit na pár hezkých bytů a kulinářsky nás na Vysočině čeká všehochuť odpovídající složení u stolu. Zajímavé jsou dvě polévky, zahuštěné pečivem, úkolem týdne jsou palačinky. Že to už lehčí být nemůže? Sledujte Prostřeno! z Vysočiny a dozvíte se, kdo nakonec získá 50 000 korun a titul hostitele týdne.

Prostřeno – 10.2. 2016 – Michal:


Ve středu 10.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Michal (22). Ve středu se konečně předvede první a nejmladší z mužů, vysokoškolák Michal, který soupeře pozve do vkusně zařízeného domu svých rodičů. V komfortní kuchyni bude mít ideální podmínky k tomu, aby zvládl své italské menu i již prozrazený úkol týdne – palačinky.

Gábinu by menu s minimem masa mohlo v pořadu Prostřeno s datem 10.2. 2016 potěšit. Zato Libor by uvítal jen „maso, maso, maso“. Ani zelená v předkrmovém salátku není jeho oblíbená barva. Povinný úkol – palačinky - Michal udělá na slano na grilovací pánvi se svým oblíbeným špenátem. Jak dopadne jeho tiramisu ve srovnání s Gábininým z pomazánkového másla, které třeba Monice moc nechutnalo?

Jsem zastánce toho, že pokud se to jmenuje tiramisu, mělo by být z mascarpone,“ tvrdí mladý hostitel. Na rajské polévce je zajímavé to, že ji Michal zahušťuje plátky bílé veky, která se má v polévce rozvařit, špenátové bramborové nočky budou domácí, žádný kupovaný polotovar! A čím chce hostitel uctít své mužské soupeře? Točeným pivem!

Jenže Mirkovi, který už přišel v náladě, se to v pořadu Prostřeno s datem 10.2. 2016 vymkne. „Chtěl jsem to trošku našlápnout, ale nikdo se ke mně nepřidal.“ Po polévce a pivečku a při čekání na hlavní chod se Míra trochu natáhne na gauč, ale holky to moc nebaví. A co na to hostitel? „Pokud se nic neděje a ostatní se smějí, klidně si dolijte.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
ve středu 10.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal:

Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 10.2. 2016 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !