8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika

9. 02. 2016 | Poslední díl
Na Vysočině se sejde smíšená parta dvou mladých žen a tří mužů. Nejmladší z nich, vysokoškolák a hokejista Michal, se drží trochu stranou: „Holky spolu, chlapi spolu,“ charakterizuje sestavu mlčenlivý student. A opravdu to vypadá spíš na mladá děvčata proti chlapíkům v nejlepším věku, i když Gabriela už od pondělka vyčnívá a Monika se všemi názory kolegyně ne vždy souhlasí.

Gabriela je schopná několika veletočů ohledně jídelníčku – někdy maso nejí, pak ho zase jí, ale jen kuřecí, a nakonec snad jen kuřecí prsa. Etiketa hovorů u stolu během jídla pokulhává, protože pan Míra ztratil míru a Gabriela podobné chování nesnáší. „Míra se choval jako opilý vesnický buran,“ tvrdí a příčinou bude točené pivo, které Miroslav miluje, rozjařený přijde už na večeři. „Pivo je moje palivo,“ nestydí se přiznat, dokonce to má napsané i na tričku. Prý je to jediná radost invalidního důchodce.

Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika„Ve výsledku se zábava odvíjí podle toho, jakou náladu má Míra,“ myslí si jeho parťák Libor, který předpokládá, že o výhru jde asi nejvíce Gábině. Dočká se jí? Při šmejdění se můžeme těšit na pár hezkých bytů a kulinářsky nás na Vysočině čeká všehochuť odpovídající složení u stolu. Zajímavé jsou dvě polévky, zahuštěné pečivem, úkolem týdne jsou palačinky. Že to už lehčí být nemůže? Sledujte Prostřeno! z Vysočiny a dozvíte se, kdo nakonec získá 50 000 korun a titul hostitele týdne.

Prostřeno – 9.2. 2016 – Monika:


V úterý 9.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Monika (21), další maminka na mateřské, je sice nejmladší, ale vařit umí a je to pozorná hostitelka. Monika se s partnerem a dcerou nedávno nastěhovala do nového domku, který si postupně opravují. Dům, který něco pamatuje, má své kouzlo a hosté se u Moniky cítí dobře. U Moniky, ze které vyzařuje klid, se také dobře najedí a napijí, hostitelka podává víno i pivo, což pánové, kteří ho pijí i k dezertu, ocení.

Dobrá jsou v pořadu Prostřeno s datem 9.2. 2016 rajčata, plněná mletým masem, zapečená se sýrem a podávaná s domácími houstičkami, na které si Monika našla čas. Kuřecí vývar s domácími nudlemi je chutný a nejlepší je hlavní chod – dobře udělaná vepřová panenka s výbornou pepřovou omáčkou. Vepřové dokonce ochutná i Gabriela!

Snad jen šťouchané brambory by mohly v pořadu Prostřeno s datem 9.2. 2016 méně lepit, což hostitelka sama přizná, snad je až moc sebekritická, a úhledně servírovaný krém karamel by mohl být méně sladký, protože u stolu se ctitelé sladkého tentokrát zrovna nesešli. Zábava – vyřezávání dýní – baví pány určitě více než ta včerejší s panenkami.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Monika,
v úterý 9.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika:

Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika
Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika
Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika
Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika
Prostřeno – 9.2. 2016 - Monika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !