Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam

6. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 6.5. 2016 – Adam: 


Prostřeno – 6.5. 2016 - AdamV pátek 6.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Adam (17). Pražský týden soupeři završí u teprve sedmnáctiletého studenta Adama. Ten se ukázal jako nejvěčnější strávník celého týdne. Vaření i celý večer pro něj bude velkým zážitkem. Adam se snaží vyrovnat svým starším kolegům a docela se mu to daří. I když je v pátek nervózní, určitě se neztratí. Včera se blýskl i jako bavič večera a s hostitelem se dobře doplňovali. S předkrmem, což je taková studentská rychlovka, mu přijde do kuchyně pomáhat Veronika.

Pátá židle je v pořadu Prostřeno s datem 6.5. 2016 stále prázdná, a když Adéla, kterou opět zklamal její orientační smysl, dorazí, pánové mají spoustu řečí, ale hostitel je v klidu. Pak se Adéla sama přizná k tomu, že chodit včas je skutečně její celoživotní problém. Dostane předkrm i polévku, což je zeleninový mexický rozmixovaný vývar, dochucený zakysanou smetanou a kořením. Na hlavní chod už chvíli čeká i Adélka. Ke grilovanému kuřeti s papričkami a mexickou omáčkou bude rýže nebo nachos.

Na ty se Michal v pořadu Prostřeno s datem 6.5. 2016 těší: „To je to jediný mexiko, co jsem kdy ochutnal.“ Hlavní chod prý nezklamal, ani nepřekvapil. I to je Adamův vlastní recept. U stolu se bude probírat cestování, což s poslední večeří souvisí. Večer zakončí šipky, které potěší soutěživé typy, a limetkový cheesecake, jenž se Adamovi prý sice docela povedl, ale podle Veroniky tam chybí ten správný americký sýr. A ve finále se hlavně dozvíme, kdo si tento týden odnese 50 000 korun a stane se šťastným hostitelem celého pražského týdne. Kdo se bude smát nakonec?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Adam,
v pátek 6.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam:

Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
Prostřeno – 6.5. 2016 - Adam
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles