Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš

3. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 3.5. 2016 – Lukáš: 


Prostřeno – 3.5. 2016 - LukášV úterý 3.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Lukáš (32). Po včerejšku si Adéla myslí, že největším taktikem bude v příjemném kolektivu Lukáš, u kterého se podává úterní večeře. A ta začne poněkud dramaticky. U stolu se totiž sejdou jen pánové, dámy nedorazí.

Hosté v pořadu Prostřeno s datem 3.5. 2016 doufali, že se jedná jen o krátké zdržení, ale ani po přípitku a šmejdění holky nikde. Někde se ztratily? A najdou cestu na Lukášovu večeři? Akurátní hostitel prý přijde raději o půlhodiny dříve než o pět minut později a moc se mu to nehodí, protože hlavní chod potřebuje udělat, až když budou sedět všichni u stolu. Zbloudilá Veronika dorazí jako první a má slzy na krajíčku, jak se omlouvá.

Je o něco zodpovědnější než Adéla, jak se domnívá Adam? Kde ta vězí? Obejde se cibulačka v pořadu Prostřeno s datem 3.5. 2016 také bez ní? Francouzskou polévku hostitel podává v malých kastrůlcích a je to bašta. Když konečně dorazí i Adéla, nepůsobí moc rozrušeně a rychle se zapojí do jídla i do debaty a vyřkne pár odvážných teorií. Hlavní chod je příjemné překvapení. Někdo by ubral krvavého masa, ale jinak je to úspěch, protože kdo zrovna nevyhledává flank steak, tomu zachutnají batáty s žampionovou omáčkou.

Večer završí zábava s gumovými medvídky a opět potěší „jahodové překvapení s bublinkami“. I když Lukáš říká, že z něj cukrář určitě nebude, se svým dezertem si vyhrál – a je to pěkná piplačka, protože mu přestala fungovat plnička. Přestože Lukášův večer zkomplikovaly holky i nářadí, ambiciózní hostitel může být se svým večírkem spokojen.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Lukáš,
v úterý 3.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš:

Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš
Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš
Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš
Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš
Prostřeno – 3.5. 2016 - Lukáš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !