Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona

27. 04. 2016 | Poslední díl
Na jihu Čech poznáme pestrou partu převážně z Českých Budějovic. Tři ženy jsou každá jiná, první a nejmladší hostitel má spoustu aktivit, poslední hostitel je nepřehlédnutelný svéráz a společnost také dokáže pobavit. Uvidíme jednu pozoruhodnou sbírku i malou zoo. Nejméně si sednou vrstevnice Petra a Simona, které si vyčítají neupřímnost a nezájem. Lstivost Jihočeši prokážou při plnění úkolu týdne, jehož zadáním je „pravá jihočeská bašta“.

Povinné zadání v pondělí zahájí celkem logicky kapr. Tak ovšem úkol nezní, ale nezasvěcení tomu věří a ti, co už odvařili, v tomto směru drží basu. Kapra si nakonec pořídí i poslední kuchař, který ryby nesnáší. Když Petr zjistí, jak se věci mají, nechá kapra plavat a pohotově se blýskne svým smyslem pro humor. Péťa také zavede nový rituál, zatouží po sádle, převáží hosty v plavkách, dalším tématem je oregano či dobromysl, také romantická svatba či realita manželství po dvaceti letech.

Prostřeno – 27.4. 2016 - SimonaKoketní Simona si při přeměřování svých noků vzpomene i na jiné, občas probírané míry. A se svou přílohou nezůstane osamocená. Hlavní chody překvapivě nedoplňuje inflace šťouchaných brambor, ale přesedláme na bramborové těsto. Bude někdo podvádět a taktizovat? A čí menu dostane nejvíce bodů? Sledujte Prostřeno! z Jihočeského kraje!

Prostřeno – 27.4.2016 – Simona:


Ve středu 27.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Simona (25). Ač je Simona vdaná, s nezadaným Honzou koketuje, až ho občas přivede do rozpaků. Zato s Veronikou její vztahy ochladly. Poté, co včera Simona kritizovala její jídlo a jí se to moc nelíbilo, Veronika to hostitelce vrátí. Mlčí, nekomunikuje, ovšem Simona se ráda ujme slova. Organizuje svatby, co by si neuměla zorganizovat vlastní večeři? Budou někomu její řeči vadit? A co jídlo?

Sladká brambora není na úvod v pořadu Prostřeno s datem 27.4. 2016 ta nejlepší volba, přeci jen nejsme na sladké brambory zvyklí. Gulášová polévka je přijata o něco lépe, aspoň Jan je rád, že je lepší než ta, co měl dnes k obědu. Název hlavního chodu – „trhané vepřové s uzenou omáčkou“ vzbuzuje zvědavost, jde o jídlo, které Simonin manžel objevil někde v časopisu, a když je doma uvařil, Simona „se z toho skoro zbláznila“.

Do omáčky v pořadu Prostřeno s datem 27.4. 2016 patří hodně burbonu, ten se ale skoro vyvaří, přesto jídlo připadá soupeřům sladké a patrně se z něj ani nezblázní. Včera byly bramborové knedlíky, dnes jsou bylinkové noky. Nejjednodušší je dezert z mascarpone, který Simona hodnotí jako „jediný chod, na němž si pochutnala“. „Za mě super,“ hodnotí přesto svůj večer sebevědomá hostitelka, která by si dala deset bodů. Dostane je od někoho? Od Veroniky určitě ne, ta to vidí jinak a cítí se uražená…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Simona,
ve středu 27.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona:

Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
Prostřeno – 27.4. 2016 - Simona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !