Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika

4. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 4.5. 2016 – Veronika: 


Prostřeno – 4.5. 2016 - VeronikaVe středu 4.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Veronika (32).
Ve středu se k plotně postaví další maminka - Veronika. Všichni tentokrát dorazí včas a bude se jim v útulném a uklizeném vysočanském bytě líbit. U stolu se povedou i vážné hovory, nejen o jídle, ale třeba o žárlivosti. Starší soupeře zajímá sedmnáctiletý Adam, který také občas prozradí něco ze svého soukromí.

Řešit se budou též vzpomínky na dobu minulou. Kdy se podle hostů žilo líp – za socíku, nebo dnes? Možná vás názory dnešních hráčů docela překvapí… Menu si musí Pražáci nejdříve rozluštit, skrývá se totiž v hlavolamech. První dva chody, což je zapečený hermelín s domácím toustem a hutná česnečka s brambory a sýrem, dopadnou dobře. A co ještě dopadne dobře, je Veroničina molekulární fantazie, protože chuť třetího úkolu týdne hosty i hostitelku příjemně překvapí.

Na hlavní chod je v pořadu Prostřeno s datem 4.5. 2016 kuře na kari, Adéle prý „barva kari přišla vždycky trochu radioaktivní“. A zdá se, že ani nikdo z hostů není úplným fanouškem kari nebo kurkumy či rýže. Taktizuje Adéla, když jí po kari údajně svědí kůže tak, až se musí poškrábat? Usměvavá Veronika je docela diplomat i slušná diskutérka, což k hostitelským kvalitám také patří, tak svůj večírek dotáhne do zdárného konce.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Veronika,
ve středu 4.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika:

Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
Prostřeno – 4.5. 2016 - Veronika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !