Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav

22. 04. 2016 | Poslední díl
Po krátké době se s pořadem Prostřeno! vracíme do Ústeckého kraje. Divákům se představí dva mladí chlapíci jako řemen a tři mladé ženy. U stolu se bude nejčastěji podávat kuřecí maso a obligátní šťouchané brambory, také vývarů se dočkáme, ale i oblíbené italské kuchyně. Celý týden je pro amatérské kuchaře takový zkušební, v mnohém premiérový.

A to se týká i úkolu týdne – tataráku ve všemožných podobách. Dočkáme se tataráku hovězího, z uzeného lososa, kořenové zeleniny a sýra, tataráku falešného z brambor a dokonce i tataráku ovocného! U stolu se budou řešit vztahová témata: Prochází láska žaludkem? Je důležité mít ve vztahu ještě něco, co máte radši než partnera, aby byl vztah úspěšný? Jan, který je momentálně sám, si myslí, že by na tom mohlo něco být. Byl by některý z mužů ochotný zůstat doma na rodičovské dovolené, jako to má Veronika? A kdo bude upovídanější, ženy nebo muži?

Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav„V pondělí táhli hovor spíše muži,“ říká Honza, „tak doufám, že se to změní a holky budou sdílnější.“ Budou, protože až v pondělí odvaří nejmladší Zuzana, projeví svůj komediální talent, který by chtěla brzy rozvíjet na herecké škole. A finále bude díky Zuzaně i hostiteli Láďovi opravdu zábavné – a pěkně dvojsmyslné. Myslí Zuzana jen na sex, jak ji podezírá Petra? „Jsme dobrá parta. Nepřipadám si ani jako v soutěži, ale spíš, že jsem s kamarády na nějaké party,“ tvrdí Veronika. Pravda je, že je to parta docela férová a dost vyrovnaná, někdo to ale nakonec přece jen vyhraje. Kdo si odnese krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 22.4. 2016 – Ladislav: 


V pátek 22.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Ladislav (34). Na poslední večeři se soupeři vydají za nejstarším Ladislavem až na sever do Varnsdorfu. Očekávání jsou veliká. Na přípitek je světlé portské. Bude krevetový tatarák? Kdepak, ten poslední by se mohl k dezertu konečně hodit, protože hostitel si vymyslel tatarák ovocný. A co by si hosté po celém týdnu už nedali? Kuřecí! A to právě dostanou, dokonce opět plněné a k tomu – světe div se – šťouchané brambory.

Ladislavovo menu s vývarem, italským předkrmem i moučníkem (tiramisu) se tedy od ostatních nijak výrazně neliší. V pořadu Prostřeno s datem 22.4. 2016 bude tudíž velký prostor k porovnávání, uvědomuje si většina těch, co již odvařili. Lišit by se ale mohlo - chutí a kvalitou. A právě na to se ve finále poslední hostitel soustředí. Dokonce, dosud mlčenlivý, mluví jako o život, všimla si Zuzana, která se ale možná i pod vlivem vína rozjíždí také… Hostitel sice straší, že se mu prsa plněná sušenými rajčaty moc nepovedla. Je to strategický tah, nebo to dopadne na jedničku, jak Láďa doufá?

A protože jsou prsa v pořadu Prostřeno s datem 22.4. 2016 opravdu obří, vtipný rozhovor se točí právě kolem tohoto tématu. Ve finále je opravdu veselo. Vtipné je i stavění pyramidy z kostek. Pár karambolů se nevyhne ani poslednímu hostiteli. Omylem mu shoří recept položený na sporáku, snad to zvládne i bez něj. A za chvíli mu spadne již hotový pohár s tiramisu, ale bere to sportovně – prý střepy přinášejí štěstí. Bude to tak? Potvrdí se v pátek známé pravidlo?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Ladislav,
v pátek 22.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav:

Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
Prostřeno – 22.4. 2016 - Ladislav
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !