Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla

2. 05. 2016 | Poslední díl
V našem hlavním městě se sejde mladá pražská pětka, kde mírně převažují muži a dámy to potěší. „Slečny přijdou později“ se jmenovala jedna stará česká kriminálka a platí to i tentokrát. Kdo pozdě chodí, sám sobě si škodí, se občas říká, vyplní se to i nyní? Doplatí holky na to, že se zdrží a zabloudí? Dorazí vůbec? Jak spolu budou vycházet Adéla s Veronikou? Bude to ženy proti mužům? Možná se proti sobě budou místy vymezovat, ale čeká nás sympatická parta, která se ve vaření a surovinách docela vyzná.

Meníčka nebudou jak přes kopírák, dvě jídla se přesto opakují a bude tudíž možnost srovnání. První a druhý den je na předkrm losos, ve středu a ve čtvrtek startuje večeře hermelín. A úkolem týdne nebude želé, jak si Pražáci myslí, ale něco mnohem zapeklitějšího. A skoro nikdo si na molekulární gastronomii nepochutná. Čí večeře naopak pražské chuťové buňky potěší nejvíce? Kdo si v pátek odnese 50 000 korun? Sledujte Prostřeno! i tentokrát.

Prostřeno – 2.5. 2016 – Adéla:

 
Prostřeno – 2.5. 2016 - AdélaV pondělí 2.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladá maminka Adéla (21). Pražské Prostřeno odstartuje Adéla. Mladá maminka bere svou účast jako zpestření mateřské dovolené a ráda by vyhrála, protože její byt v Krči, kam se nedávno přestěhovali, si žebrá o opravy a nové vybavení. Adéla se rozhodně nestydí a k vaření přistupuje odpovědně.

Připravená amatérská kuchařka o gastronomii leccos ví a nebojí se v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 experimentovat. Na předkrm udělá uzený losos s medovou zálivkou podle norského receptu. První večer se snaží navodit příjemnou atmosféru, ale ne všem všechno chutná a ne všem se u Adély líbí. Každopádně hráškový krém i zvěřinové medailonky jsou s menšími výhradami přijaty spíš kladně a pochvalně.

Čokoládová pěna na malinách, která dala Adéle v pořadu Prostřeno s datem 2.5. 2016 docela práce a kde je moc smetany, ale každému nechutnala, i když na to první hostitelka spoléhala. U kreativní zábavy se během seznamovací večeře soupeři dozvědí i něco o sobě a svých vztazích.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Adél,
v pondělí 2.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla:

Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
Prostřeno – 2.5. 2016 - Adéla
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !