Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr

29. 04. 2016 | Poslední díl
Na jihu Čech poznáme pestrou partu převážně z Českých Budějovic. Tři ženy jsou každá jiná, první a nejmladší hostitel má spoustu aktivit, poslední hostitel je nepřehlédnutelný svéráz a společnost také dokáže pobavit. Uvidíme jednu pozoruhodnou sbírku i malou zoo. Nejméně si sednou vrstevnice Petra a Simona, které si vyčítají neupřímnost a nezájem. Lstivost Jihočeši prokážou při plnění úkolu týdne, jehož zadáním je „pravá jihočeská bašta“.

Povinné zadání v pondělí zahájí celkem logicky kapr. Tak ovšem úkol nezní, ale nezasvěcení tomu věří a ti, co už odvařili, v tomto směru drží basu. Kapra si nakonec pořídí i poslední kuchař, který ryby nesnáší. Když Petr zjistí, jak se věci mají, nechá kapra plavat a pohotově se blýskne svým smyslem pro humor. Péťa také zavede nový rituál, zatouží po sádle, převáží hosty v plavkách, dalším tématem je oregano či dobromysl, také romantická svatba či realita manželství po dvaceti letech.

Prostřeno – 29.4. 2016 - PetrKoketní Simona si při přeměřování svých noků vzpomene i na jiné, občas probírané míry. A se svou přílohou nezůstane osamocená. Hlavní chody překvapivě nedoplňuje inflace šťouchaných brambor, ale přesedláme na bramborové těsto. Bude někdo podvádět a taktizovat? A čí menu dostane nejvíce bodů? Sledujte Prostřeno! z Jihočeského kraje!

Prostřeno – 29.4.2016 – Petr:


V pátek 29.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petr (28). Popelář Petr pozve své soupeře do Hluboké u Borovan, kde má rozestavený baráček a vařit bude v polních podmínkách. Kuchyň si musí před vařením teprve sestavit! Ale vtipný Péťa je svérázný pohodář a nenechá se rozhodit ničím, co ho během večera potká. Dokonce udělá nejvtipnější úkol týdne. Přiznává, že normálně vaří spíš jen z nutnosti. Normálně je určitě nadšenější chovatel než kuchař.

Jeho hosté si u něj budou v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2016 připadat jako v malé zoo. Je opravdu překvapivé, čím vším se milovník fauny obklopil: na pozemku žijí lamy, klokan, želvy a nosál! A je vidět, že novodobý Noe se o svá zvířátka stará. Petr je zdatný improvizátor, což je v jeho kuchyni nezbytnost. K jídlu bude hodně masa, na předkrm jsou kachní prsa a rukolový salát v podobě hnízda, polévka je thajská s kuřecím masem, limetkou, chilli a kokosovým mlékem, ta je ale pro chuťové buňky Jihočechů zvláštní.

Honza v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2016 dokonce tvrdí, že je to první jídlo týdne, které mu opravdu nechutná. Vepřová krkovice se švestkovou omáčkou, což je hlavní chod, se prý zčásti povedla, i když uvidíme, že kuchař k výsledku ušel kus trnité cesty a hosté se na výsledek načekají. Kamenem úrazu jsou nakonec nedovařené šťouchané brambory.

Kvůli stávkující příloze Petr v pořadu Prostřeno s datem 29.4. 2016 přehodí pořadí jídel a připraví svéráznou zábavu se svými zvířaty. Uspořádá želví závody. Proč si ale měli soupeři přinést plavky? Budou se ještě jednou vážit? Kdo uhodne tajnou přísadu v koláči podle kamarádova receptu? A přizná se konečně Veronika k tomu, že svůj dezert udělala z polotovaru?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Petr,
v pátek 29.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr:

Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
Prostřeno – 29.4. 2016 - Petr
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !