Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana

24. 02. 2016 | Poslední díl
Prostíráme v Olomouckém kraji, kde se o padesátitisícovou výhru a titul hostitele týdne utkají tři ženy a dva mladí muži. Docela veselá partička a je klidně možné, že se tahle moravská pětice ještě někdy v budoucnu potká mimo kamery. Je to ale stůl plný mlsounů, vydalo by to na místy bizarní seznam, co všechno tito lidé nepozřou. Ten nejí to a ta zas tohle, nejvíce to ale sedí na první soutěžící Dominiku.

A pak je tu lokální úkol týdne, o kterém platí: syrečky buď miluješ, nebo ne. Jak jsou na tom soutěžící z Olomouckého kraje, kde by mohli být na tento nízkokalorický sýr výrazné chuti a aroma zvyklí? K úkolu týdne přistoupí soutěžící zodpovědně, místy až inspirativně, dokonce si s ním pohrají, aby soupeře zmátli. S přílohami je to slabší, až na výjimku budou samé brambory, konkurovat si bude tradiční kuchyně s odlehčeným vařením většinou v italském stylu.

Prostřeno – 24.2. 2016 - ZuzanaPovedené jsou dezerty, nejmladší Michal si rád přidává, ale u Dominiky nepochodí. Nic na něj nezbyde. Přinese mu první hostitelka nášup? Jak to celé proběhne a kdo to tentokrát vyhraje? Dívejte se, fanděte, vydržte až do finále, které to celé rozhodne! A pokud nesouhlasíte, můžete si to obodovat podle sebe…

Prostřeno – 24.2. 2016 – Zuzana:


Ve středu 24.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno dělnice Zuzana (44). Paní Zuzana se snaží své hosty pořádně nasytit i pobavit. A pro někoho to budou možná až bombastické porce. Ke šnekům z lískového těsta přibyde i sýrová roláda s olomouckými syrečky – chybět nebude ani „matoucí“ citrusová limonáda, tentokrát z pomeranče.

Po předkrmu v pořadu Prostřeno s datem 24.2. 2016 následuje silný kuřecí vývar z domácí drůbeže. Kuře se vařilo i s pařátky, a protože má hostitelka smysl pro lidový humor, položí je k obveselení publika i do mísy se salátem, který doprovodí hlavní chod. Jenže Renáta má trošku delikátnější trávení a té to vysloveně neudělá dobře. Spraví jí žaludek maso tří barev se švestkovou omáčkou a brambory?

V jídle je v pořadu Prostřeno s datem 24.2. 2016 hovězí svíčková, kuřecí i vepřové, vrcholem Zuzaniny hostiny měl být Sacherův dort, který je docela složitý na přípravu, ale hostitelce se bohužel srazila šlehačka a musela ji nahradit kupovanou ve spreji. Kolik bodů jí to srazí? Spraví to zábava, při které se všichni od srdce zasmějí?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
ve středu 24.2. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana:

Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 24.2. 2016 - Zuzana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !