Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.2. 2016 - Alice

1. 02. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se sejde sympatická sestava tři žen a dvou mužů. Bude s nimi legrace, nejsou rozhodně nudní, zajímají se o to, co vaří a také konzumují. Úkol týdne je tentokrát lokální – obyvatelé Plzeňského kraje mají připravit nějaké jídlo s pivem nebo pivo do svého jídelníčku šikovně zařadit.

Bude to i týden oranžových, nasládlých, zeleninových a krémovitých polévek. Jako vedlejší téma se nabízí „život s cizincem“, což například poslední účastnice, jejíž manžel je Francouz, považuje za obohacení. Své k tomu také řekne nejstarší Alice, která žila dvacet let v Německu, nebo Ondřej, který si přivezl svého registrovaného partnera až z Dominikánské republiky.

Prostřeno – 1.2. 2016 - AliceA v neposlední řadě se budeme bavit také o zdravém vaření a životním stylu, který vyznává zejména výživová poradkyně Diana nebo pracující student Honza. Kdo ze Západočechů vyhraje krásných 50 000 korun a stane se hostitelem týdne? Dívejte se na Prostřeno! a dozvíte se to.

Prostřeno – 1.2. 2016 – Alice:


V pondělí 1.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Alice (59). Z nejstarší účastnice plzeňského týdne energie jen čiší a přivítání na její rekonstruované usedlosti bude velmi příjemné. Vdova Alice je určitě zdatná kuchařka. Prozradí na sebe, že je po mamince Maďarka, její tatínek byl Němec a protože žila dlouhá léta v Německu, kde si oblíbila bavorskou kuchyni, její hlavní chod bude právě tamní vepřo-knedlo-zelo s krustou.

Je trochu jiné a hostům moc chutná, stejně jako fazolová polévka na maďarský způsob. Někdo se v pořadu Prostřeno s datem 1.2. 2016 k fazolačce zpočátku staví rezervovaně, ale po ochutnání všichni – až na Jana, který fazole opravdu nemusí - změní názor. I dezert – variace na jablkový koláč - je dobrý a hostitelka i hosté se proto vyrovnají s faktem, že se srazila šlehačka, která je v názvu dezertu.

Alice zaimprovizuje a nahradí ji v pořadu Prostřeno s datem 1.2. 2016 zakysanou smetanou. Zábava je zábavná, cenné je, že se do ní stoprocentně vloží hostitelka, která si umí udělat legraci i sama ze sebe. Alice se totiž třeskutě vážně nebere. Úkol týdne, který zpracuje nápaditě, neprozradí a ještě předvede svůj trik, jak oživit několik dní starý koupený chléb.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alice,
v pondělí 1.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !