Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.2. 2016 - Ivana

5. 02. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se sejde sympatická sestava tři žen a dvou mužů. Bude s nimi legrace, nejsou rozhodně nudní, zajímají se o to, co vaří a také konzumují. Úkol týdne je tentokrát lokální – obyvatelé Plzeňského kraje mají připravit nějaké jídlo s pivem nebo pivo do svého jídelníčku šikovně zařadit.

Bude to i týden oranžových, nasládlých, zeleninových a krémovitých polévek. Jako vedlejší téma se nabízí „život s cizincem“, což například poslední účastnice, jejíž manžel je Francouz, považuje za obohacení. Své k tomu také řekne nejstarší Alice, která žila dvacet let v Německu, nebo Ondřej, který si přivezl svého registrovaného partnera až z Dominikánské republiky.

Prostřeno – 5.2. 2016 - IvanaA v neposlední řadě se budeme bavit také o zdravém vaření a životním stylu, který vyznává zejména výživová poradkyně Diana nebo pracující student Honza. Kdo ze Západočechů vyhraje krásných 50 000 korun a stane se hostitelem týdne? Dívejte se na Prostřeno! a dozvíte se to.

Prostřeno – 5.2. 2016 – Ivana:


V pátek 5.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno dvojnásobná maminka Ivana (32). „Možná si o mně myslí, že jsem největší taktik ze všech,“ říká málomluvná Iva, původem Slovenka z Banské Bystrice, „ale já to ani nestíhám. Někdy chci něco říct, ale ani se nedostanu ke slovu.“ Změní se to v pátek, který patří téhle milé drobné mamince na mateřské? Moc ne, hosté jsou během poslední večeře poněkud rozjetí.

Alice si plete tučňáka s tuňákem a Ondřejovi, který přišel v převleku za francouzského umělce, už od včerejška připadá, že si sedí na vedení. V útulném plzeňském bytě by se mohli Západočeši cítit opravdu dobře. Ivana to má v něčem jednodušší, protože už ví, co bude za úkol týdne – včera to prozradila Diana. Pivo v pořadu Prostřeno s datem 5.2. 2016 obohatí jeden z předkrmů - pravý francouzský quiche s tuňákem. „Ivana mi vrátila moje středeční španělské menu, akorát ve francouzštině,“ směje se Ondra.

Co všechny ty chody znamenají? Krémová batátová polévka je další z nasládlých zeleninových krémů, v receptu jsou dokonce dvě hrušky. Iva se pustí do odpalovaného těsta, ale protože nějak nenabývá, zkusí to s novou várkou obohacenou o další vejce a mouku. Některé recepty má od své tchyně. Nakonec mají slané větrníčky s lososovým krémem obrovský úspěch a hosté si přidávají.

Hostitelka v pořadu Prostřeno s datem 5.2. 2016 dbá i na servírování, hlavní chod, hovězí po burgundsku podává v malých kastrůlcích. A protože francouzsky se kastrol řekne cocotte (vyslov kokot), je zase čemu se smát! Ivanina plánovaná zábava je lákavá, neboť se pojí s ochutnávkou vína a sýrů a hádáním lokalit, odkud jsou. A co bude k dezertu – citronovému dortu se sněhovými pusinkami? Pravé šampaňské!

Štědrá a v bodování velkorysá Ivana se svým francouzským večerem potěšila chuťové buňky soupeřů, zda ale též skutečně zabodovala, to teprve uvidíte ve finále dalšího týdne pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ivana,
v pátek 5.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !