8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.2. 2016 - Jan

2. 02. 2016 | Poslední díl
V Plzeňském kraji se sejde sympatická sestava tři žen a dvou mužů. Bude s nimi legrace, nejsou rozhodně nudní, zajímají se o to, co vaří a také konzumují. Úkol týdne je tentokrát lokální – obyvatelé Plzeňského kraje mají připravit nějaké jídlo s pivem nebo pivo do svého jídelníčku šikovně zařadit.

Bude to i týden oranžových, nasládlých, zeleninových a krémovitých polévek. Jako vedlejší téma se nabízí „život s cizincem“, což například poslední účastnice, jejíž manžel je Francouz, považuje za obohacení. Své k tomu také řekne nejstarší Alice, která žila dvacet let v Německu, nebo Ondřej, který si přivezl svého registrovaného partnera až z Dominikánské republiky.

Prostřeno – 2.2. 2016 - JanA v neposlední řadě se budeme bavit také o zdravém vaření a životním stylu, který vyznává zejména výživová poradkyně Diana nebo pracující student Honza. Kdo ze Západočechů vyhraje krásných 50 000 korun a stane se hostitelem týdne? Dívejte se na Prostřeno! a dozvíte se to.

Prostřeno – 2.2. 2016 – Jan:


V úterý 2.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Jan (21). Druhý hostitel, který své soupeře pozve do menšího bytu, jenž sdílí se spolubydlícím, je optimistický a pozitivně naladěný. Trumfne Alici? Honzovo menu přinese spoustu otázek: „Proč my tu sedíme po japonsku a máme řecký předkrm?!“ A proč je hostitel v civilu?

Ondřejovi přijde úterní menu v pořadu Prostřeno s datem 2.2. 2016 jako páté přes deváté. Řecký předkrm z lilku, francouzská polévka z mrkve, český hlavní chod a nepečený sušenkový dort spojuje snad jen to, že tato jídla hostiteli chutnají a jsou spíš lehká. Hlavní chod, který Jan odkoukal u nich v restauraci všem moc chutná a zmizí z talířů. Hlavně bramborovo-hráškové pyré, které je spolu s grilovanou zeleninou přílohou k marinované šťavnaté krkovičce. A proč tedy ta kimona?

Origami je příčinou toho, proč jsem požádal soutěžící, aby přišli oblečení v japonském stylu,“ uvádí své přání na pravou míru Jan, který tyhle krásné japonské papírové skládanky umí dokonale. Origami dekorují stůl a soupeři si je budou moci zkusit složit - a jak zjistí, není to žádná hračka.

Takže kdo se těšil na sushi, má to v pořadu Prostřeno s datem 2.2. 2016  marné, i když tyčinky dostane, ale z pivního těsta. Proč Honza podává polévku dříve než předkrm? Česnek by prý narušil chuťové buňky… Jenže v kašovité polévce je zase až moc skořice. Iniciátorem zábavy je hlavně nepřehlédnutelný Ondra, který se snaží rozmluvit nesmělou Ivanu, a nakonec se u stolu rozvine téměř genderová debata.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
v úterý 2.2. 2016 od 18.00 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !