Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal

9. 05. 2016 | Poslední díl
Brno a jeho blízké okolí, kam tentokrát zavítáme, reprezentují tři muži a dvě ženy. Nejstarším ze soutěžících je respekt vzbuzující Martin, mnohými považovaný za favorita. Možná více než vaření se ale v tomto jihomoravském týdnu bude probírat taktika, protože už první účastník Michal přijde záhy s návrhem, aby všichni hráli o stejný počet domluvených bodů a nakonec se svorně podělili o deset tisíc, protože lepších deset tisíc v hrsti, než…

Milý Michale, z toho asi nic nebude, protože to odporuje pravidlům soutěže Prostřeno!, a navíc s tím třeba takový Martin nesouhlasí. A nebude se to líbit ani nejmladšímu Lukášovi, který do přípravy své večeře hodně investoval, dokonce samotného humra. Docela si věří i obě ženy, zda oprávněně, o tom můžeme mít jisté pochybnosti už ve středu, kdy u mladé maminky Marcely chybí spousta věcí, a talíře létají soutěžícím za zády.

Prostřeno – 9.5. 2016 – MichalÚkolem týdne je uvařit či upéct něco z krupice a fantazie našich soutěžících končí většinou tak u krupicové kaše, takže babo či internete raď! K jídlu ty krupičkové kreace moc nebudou, je to od štábu další vypečený úkol týdne, který soupeřům zamotá hlavy. Kdo se ukáže jako největší taktik jihomoravského týdne? A kdo to nakonec celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! z Brna a okolí!

Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal:


V pondělí 9.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno mladý otec a číšník Michal (27). Týden u Michala nezačne úplně šťastně. Číšník a barman nemá moc zkušeností s vařením, přesto by si rád odnesl výhru. Napadne ho proto, jak by se o padesát tisíc mohli podělit všichni a kolegům navrhne téměř hned po přípitku svoji originální taktiku. Ta ale odporuje pravidlům soutěže – vlastně by to už žádná soutěž ani nebyla.

Co si o jeho návrhu myslí v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2016 soupeři a soupeřky z Brna a Kuřimi? Jsou na rozpacích… Michal je už ze své profese mnohem lepší hostitel než kuchař. Jako první podává krupičnou kaši, protože jídlo z krupice je úkolem týdne. A je vidět, že ač otec malého syna, na kašičku doma málo trénoval, nebo spíš vůbec. Kaše i brokolicová polévka, která je už součástí pondělního menu, jsou obě moc řídké.

A protože polévce pořád něco chybí, Michal solí a přidává kostky a polévkové koření o sto šest, až je polévka ve výsledku téměř nepoživatelná. Málo kuchařských zkušeností se v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2016 projeví i na jeho snadném předkrmu, kde servíruje kvalitní sýry a ovadlý salát, který nechal hodiny máčet v zálivce. Hlavní chod - pečená kotleta s bramborem a zeleninou - se peče v alobalu a každý dostane po jednom balíčku. „Ty jsi extremista,“ usoudí po ochutnávce největší kritik Martin, protože hlavní jídlo je pro změnu neosolené.

Kotleta zůstala v pořadu Prostřeno s datem 9.5. 2016 tvrdá, prostě to není žádná hitparáda. Je něco, s čím Michal zazáří? Hosty potěší svým prémiovým koktejlem a určitě závěrečným a osvěžujícím sorbetem z limetky. Mohl by zabodovat zábavou, za motokárami se jde ven, jenže jedna z holek je těhotná a druhá se prostě bojí do toho sednout, takže adrenalinovou jízdu ocení jen pánové…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
v pondělí 9.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal:

Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal
Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal
Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal
Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal
Prostřeno – 9.5. 2016 – Michal
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles