Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš

25. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš:


Prostřeno – 25.9. 2017 – LubošV pondělí 25.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Luboš (19). Čerstvý absolvent a momentálně skladník Luboš zahájí celý středočeský týden, který se z velké části odehraje na Kladně, kde v hezkém domku Lubošových rodičů začínáme. První a nejmladší hostitel odmaturoval na gastronomickém oboru střední školy, ale během studia prý o hodně iluzí i o zájem o kulinářství přišel, a prakticky se prý nic moc nenaučil.

Luboš vůbec vypadá, že je v pořadu, kam ho přihlásila jeho přítelkyně, skoro omylem. Nakonec to ale vůbec nebude tak zlé a zdá se, že přeci jen někdy dával na praxi pozor. A pokud něco hapruje, mladý hostitel si vypomůže nějakou tou smyšlenkou nebo klidně uvede hosty v omyl. To se týká hlavně surovin, při přípravě žampionové polévky podle receptu kamarádky Zuzky si prý připadá jako chemik.

Odhadnou to starší a zkušenější soupeři? Poznají bujonové kostky? Richard ucítí neprovařenou mouku z instantní jíšky. Velký úspěch má předkrm - guacamole a hlavně domácí cibulový chléb, ten má Luboš v malíčku ještě z hotelové praxe. Jinak prý ale vaří a peče většinu jídel poprvé: panenku s omáčkou demi glace (i ta je koupená) se šťouchanými brambory a závěrečné brownies.

Moučník je možná maličko přeslazený, ale prý velmi povedený. Luboš svým dezertem soupeře až zaskočí... Na zábavu je pozve na zahradu, kde má fotbálek. A v tom je podle množství pohárů a medailí ve svém pokoji opravdu zdatný. V tom si věří. Medaile si vystavil, ale zadání úkolu týdne měl doma lépe schovat. Kdo to objeví při šmejdění?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Luboš,
v pondělí 25.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš:

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles