Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana

22. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příště v Praze a muži jsou v mírné přesile. Opět se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou a zvolit si svého vítěze. A bude z čeho vybírat, protože tahle pražská pětka, složená ze tří mužů a dvou žen, je opravdu pestrá. Nenajde se v ní moc Pražáků křtěných Vltavou, je to spíš takový slovanský mix. Slovák Alexander, Bulhar Georgi, Ukrajinka Roksolana a dva mladí našinci Štěpán s Lucií. Jako úkol týdne dostanou zajímavé téma – škvarky.

Prostřeno – 22.9. 2017 – RoksolanaA celkem svorně se na něj vykašlou. Jen Georgi to zvládne, ale ocení to někdo? Několikrát předvedou plněná rajčata, která jsou tento týden v oblibě, partu nejvíce pozlobí provokatér Štěpán, který do sebe klopí jednoho panáka za druhým, ale Roksolana si to ve finále nenechá líbit a vyžene ho do stolu. Komu se povede uspořádat nejlepší večírek?

Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana:


V pátek 22.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno Roksolana (25). Poslední hostitelka s ukrajinskými a ruskými kořeny pracuje jako koordinátorka na soukromé plastické klinice, kde využívá svých jazykových znalostí. Žije s vojákem z povolání a sama působí sebevědomým dojmem. Ve finále se neohroženě pustí do menu, které normálně nevaří a vybrala si ho spíš náhodně s vědomím rizika. Proto neví, jak dopadne předkrm – mozzarellové koule ve slanině, zda se sýr celý nerozteče.

Nerozteče, ale za cenu toho, že slaninka není dost křupavá. Hostitelku poněkud znervózní, že Lucie má zpoždění, a rozladí ji, když její finská lososová polévka hosty, kteří verbálně doufají v něco neobvyklého či krajového, to v praxi nakonec často neocení, což je případ i této neznámé polévky. Burger Casanova není tak neodolatelný, jak kuchařka doufala, protože někomu se zdá mleté hovězí, z něhož je usmažen na pánvi, málo propečené.

Také je docela obrovský, takže je problém s konzumací. Mnohem lépe dopadnou pečené brambůrky, které k němu Roksolana podává. A co dalo hostitelce paradoxně nejvíc zabrat, jsou jednoduché muffiny z pytlíku. Připálila je tak, že musela udělat repete. Roksolana po včerejšku, kdy si ji nepříjemně dobíral Štěpán, doufá, že se dočká omluvy.

Marně, to se nestane. Rozhodla se nepodávat už žádný tvrdý alkohol, ale Štěpán ho tentokrát ani nechce. Ale stejně není pokorný a Roksolana, které se asi všechno teprve pořádně rozleželo v hlavě, ho vykáže od stolu. Opustí Štěpán byt, nebo zůstane někde v koutku? A jak bude hodnotit poslední večeři? Kdo to nakonec vyhraje? Ten, komu to všichni přejí nejvíce? Nebo ten, komu to soupeři nepřejí vůbec?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Roksolana,
v pátek 22.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana:

Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana
Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana
Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana
Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana
Prostřeno – 22.9. 2017 – Roksolana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice