Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander

18. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude příště v Praze a muži jsou v mírné přesile. Opět se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou a zvolit si svého vítěze. A bude z čeho vybírat, protože tahle pražská pětka, složená ze tří mužů a dvou žen, je opravdu pestrá. Nenajde se v ní moc Pražáků křtěných Vltavou, je to spíš takový slovanský mix. Slovák Alexander, Bulhar Georgi, Ukrajinka Roksolana a dva mladí našinci Štěpán s Lucií. Jako úkol týdne dostanou zajímavé téma – škvarky.

Prostřeno – 18.9. 2017 – AlexanderA celkem svorně se na něj vykašlou. Jen Georgi to zvládne, ale ocení to někdo? Několikrát předvedou plněná rajčata, která jsou tento týden v oblibě, partu nejvíce pozlobí provokatér Štěpán, který do sebe klopí jednoho panáka za druhým, ale Roksolana si to ve finále nenechá líbit a vyžene ho do stolu. Komu se povede uspořádat nejlepší večírek?

Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander:


V pondělí 18.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno bývalý policista Alexander (53). Večeřet se začne v prostorném bytě na Praze 6, kde žije bývalý policista, nyní ochranka v obchoďáku. Alexander je nejstarší z pražských účastníků a chce vědět, kolik mu hosté hádají. Je totiž moc pyšný na svoji o mnoho let mladší ženu.

První hostitel má až skoro vojensky stručné tradiční menu, poněkud obměněné po svém, ale pro někoho až moc jednoduché. Začne se silnou slovenskou pálenkou, těch panáků na rozehřátí bude trošku víc a jakoby to poznamenalo celý týden. Hosté se skoro hystericky rozveselí.

Na hlavní chod jsou španělské ptáčky a kdykoli hostitel vysloví slovo pták, protože každému vrtá hlavou původ názvu tohoto známého jídla, tak Ukrajinka Roksolana se rozesměje, až skoro nemůže jíst. Možná je to trochu i úhybný manévr, protože Alexandrovy, zčásti rozplavané ptáčky, nejsou nic moc, jen s vodnatou šťávou a navíc z kuřecího místo z hovězího.

Ptáčkům s rýží předchází hodně hustá zelňačka bez smetany a lehký předkrm z plněných rajčat. Poslední štrúdl z lístkového těsta s netradiční náplní z hrušek a kompotovaného ovoce se bohužel zespodu připálil tak, že chuť ovoce přebila spálenina.

Na úkol týdne si hostitel, kterému čas v kuchyni ubíhal při vaření mnohem rychleji, než původně plánoval, ani nevzpomněl. Ovšem nikdo ještě netuší, jaký oříšek je za úkol týdne. Na zábavu dorazila živá country kapela, která by se asi víc hodila k táboráku, než do dejvického činžáku.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Alexander,
v pondělí 18.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander:

Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander
Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander
Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander
Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander
Prostřeno – 18.9. 2017 – Alexander
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !