Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena

11. 09. 2017 | Poslední díl
Před námi je kuchařsky vyrovnaný, tedy i napínavý týden z Pardubického kraje, kde se střetnou tři ženy a dva muži. A hraje se o pořádný balík. Nejen hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc korun od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, kdo získá nejvíc diváckých hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou. Koho potěší jejich volba tentokrát? Bude to některá ze dvou jmenovkyň, sympatických paní Alen? Nebo šikovný Pavel, či usměvavý a prozpěvující si benjamínek Ondřej? Někoho by mohla dojmout i smolařka Romana, která neokusí ani kapku alkoholu a svůj večer by nejradši vrátila na začátek, kdyby to šlo…

Prostřeno – 11.9. 2017 – AlenaZpočátku slibuje nízké bodování, jak se ale skutečně zachová? Všechno je ve hře, hostitelé většinou umí vařit a tři z nich mají i podobný osud: hodně dětí, navíc i těch v pěstounské péči. Tihle Východočeši by si mohli rozumět a také si navzájem dobře pochutnat. Komu se nejlépe vydaří úkol týdne – flambování? Kdo uspořádá tu nejchutnější a nejpohodovější večeři?

Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena:


V pondělí 11.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno první Alena (43).
Alena číslo jedna svým hostům nabídne, aby jí říkali Maxa, jak byla zvyklá v mládí – to aby se u stolu dvě Alenky nepletly. Bodrá a šikovná hostitelka své soupeře překvapí hned dvakrát. V úvodu tím, že je pozve do továrny, kde je malá expozice veteránů. Hosté se nejprve domnívali, že tam snad první hostitelka bydlí či pracuje.

Ale ne, to je hned na úvod Alenina zábava. Teprve pak se jde k ní domů, kde je vidět, že zde žije hodně dětí, hostitelka má velkou rodinu. K pěti vlastním dětem si vzala do opatrovnické péče i vnučku, o kterou dcera nemá zájem. Je jasné, že se doma nenudí a že jako maminka na mateřské a vyučená cukrářka pořád něco doma peče, vaří a smaží. A hosté to také ocení, protože v pondělí strádat nebudou.

Dostanou výborný salátek s jedlým květem a domácím pečivem, tím ale experimenty končí, protože následuje pěkně hutná a ochucená klasika: kuřecí vývar se spoustou nudlí, pečená žebírka s křupavými „harmonikami“ z brambor a sladká tečka na závěr, chutí podobná medovníku, ale o něco jednodušší medová roláda s karamelovým krémem.

Možná až přeslazený moučník už skoro nikdo nemohl, a to ještě na Východočechy čekal splněný úkol týdne – flambovaný banán. Jak si poradí paní Alena s ohněm v pronajaté kuchyni? Ničeho se nebojí a zvládne i tenhle prémiový chod. Ovšem to se nedá říct o všech jejích hostech s pěkně plnými bříšky.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alena,
v pondělí 11.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena:

Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 11.9. 2017 – Alena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !