Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš

25. 09. 2017 | Poslední díl
Prostřeno! bude tentokrát ve Středočeském kraji a jednou se zastavíme v Praze. Pořád se hraje o pořádný balík. Nejen o hlavní výhru 60 tisíc, ale i dalších 30 tisíc od diváků. Ti, stejně jako soutěžící u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, který získá nejvíc diváckých bodů, získá kromě finanční odměny i řád zlaté vařečky. Diváci si tak mohou zvolit svého vlastního vítěze a ještě za svůj hlas získat 5 tisíc korun. Kdo se jím stane?

Kromě regionu hosty spojuje zčásti profese i láska ke sportu a zdravému stravování. Muži jsou v mírné přesile a část z nich pracuje ve skladu nebo v gastronomii, obě ženy jsou zase nadšené milovnice pohybu a racionální stravy. Tentokrát to bude hodně i o surovinách, pravých či falešných, úkol týdne je svěží a lehký jak peříčko, ale stejně se někdo na svůj pohár vykašle. Kdo to bude? A co na to řeknou diváci? Třikrát se podíváme do Kladna, kde se odehraje první i poslední večer středočeského Prostřeno!

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš:


Prostřeno – 25.9. 2017 – LubošV pondělí 25.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno benjamínek Luboš (19). Čerstvý absolvent a momentálně skladník Luboš zahájí celý středočeský týden, který se z velké části odehraje na Kladně, kde v hezkém domku Lubošových rodičů začínáme. První a nejmladší hostitel odmaturoval na gastronomickém oboru střední školy, ale během studia prý o hodně iluzí i o zájem o kulinářství přišel, a prakticky se prý nic moc nenaučil.

Luboš vůbec vypadá, že je v pořadu, kam ho přihlásila jeho přítelkyně, skoro omylem. Nakonec to ale vůbec nebude tak zlé a zdá se, že přeci jen někdy dával na praxi pozor. A pokud něco hapruje, mladý hostitel si vypomůže nějakou tou smyšlenkou nebo klidně uvede hosty v omyl. To se týká hlavně surovin, při přípravě žampionové polévky podle receptu kamarádky Zuzky si prý připadá jako chemik.

Odhadnou to starší a zkušenější soupeři? Poznají bujonové kostky? Richard ucítí neprovařenou mouku z instantní jíšky. Velký úspěch má předkrm - guacamole a hlavně domácí cibulový chléb, ten má Luboš v malíčku ještě z hotelové praxe. Jinak prý ale vaří a peče většinu jídel poprvé: panenku s omáčkou demi glace (i ta je koupená) se šťouchanými brambory a závěrečné brownies.

Moučník je možná maličko přeslazený, ale prý velmi povedený. Luboš svým dezertem soupeře až zaskočí... Na zábavu je pozve na zahradu, kde má fotbálek. A v tom je podle množství pohárů a medailí ve svém pokoji opravdu zdatný. V tom si věří. Medaile si vystavil, ale zadání úkolu týdne měl doma lépe schovat. Kdo to objeví při šmejdění?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Luboš,
v pondělí 25.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš:

Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
Prostřeno – 25.9. 2017 – Luboš
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda