Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena

13. 09. 2017 | Poslední díl
Před námi je kuchařsky vyrovnaný, tedy i napínavý týden z Pardubického kraje, kde se střetnou tři ženy a dva muži. A hraje se o pořádný balík. Nejen hlavní výhru 60 tisíc, ale i o dalších 30 tisíc korun od diváků. Ti, stejně jako hosté u stolu, mohou každý den bodovat hostitele a ten, kdo získá nejvíc diváckých hlasů, se stane vítězem divácké volby a kromě peněz získá i řád zlaté vařečky.

Diváci tak mohou vzít spravedlnost do svých rukou. Koho potěší jejich volba tentokrát? Bude to některá ze dvou jmenovkyň, sympatických paní Alen? Nebo šikovný Pavel, či usměvavý a prozpěvující si benjamínek Ondřej? Někoho by mohla dojmout i smolařka Romana, která neokusí ani kapku alkoholu a svůj večer by nejradši vrátila na začátek, kdyby to šlo…

Prostřeno – 13.9. 2017 – AlenaZpočátku slibuje nízké bodování, jak se ale skutečně zachová? Všechno je ve hře, hostitelé většinou umí vařit a tři z nich mají i podobný osud: hodně dětí, navíc i těch v pěstounské péči. Tihle Východočeši by si mohli rozumět a také si navzájem dobře pochutnat. Komu se nejlépe vydaří úkol týdne – flambování? Kdo uspořádá tu nejchutnější a nejpohodovější večeři?

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena:


Ve středu 13.9. 2017 uvaří v pořadu Prostřeno druhá Alena (57).
Vzácně vyrovnaný týden pokračuje u paní Aleny z České Třebové, která pracuje na dráze a také je zkušená kuchařka. Všechny tři první hostitele spojuje fakt, že mají hodně početné rodiny a v kuchyni se umí otáčet. Alena vsadila na poctivou domáckou baštu, jejímž zlatým hřebem jsou pečená kachní stehýnka se dvěma druhy knedlíků a zelím.

To jsou notoricky známé věci, ale předkrm je trošku neobvyklý, Alena připraví vaječný aspik a domácí houstičky, jídlo, které má moc rád její manžel. Ondřej se z toho moc neraduje, protože slaný aspik nemá rád, a přestože se první chod u stolu docela řeší, většině pozvaných nakonec chutná. Aspik obsahuje i sladká tečka, ve „tvarohových bábovičkách s ovocem“ je pro zpevnění také, ale to už Ondřejovi nevadí, sladké želé miluje.

Slovenku Romanu někteří podezírají, že taktizuje stále víc, potom, co nejí oříšky a nesmočí ret v žádném alkoholu včetně flambovaného ovoce, do kachničky jen ďobne, prý nemusí ani husu. Hostitelce to na náladě ale neubere, dokáže udržet dobrou náladu i konverzaci a v klidu chápe, že ne každému se strefí do chuti. Soupeře dostane také kreativní zábavou, dokonce i muže těší, že se naučí vyrábět gelové svíčky. A nikdo z Alenina nového hezkého bungalovu s velkou knihovnou neodchází hladový.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Alena,
ve středu 13.9. 2017 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena:

Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
Prostřeno – 13.9. 2017 – Alena
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka