Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna

22. 03. 2018 | Poslední díl
Prostíráme na Vysočině, kde bude poměr hostů u stolu opačný než minule, kdy hráli prim muži. Tentokrát bude ve výrazné převaze ženský element: čtyři ženy k jedinému muži – René se ale nedá! A zatímco středočeští muži museli upéct bábovku, ženy z Vysočiny se budou muset popasovat s cibulí, dalším úkolem týdne. Kulinářsky to bude hodně o vývarech, jedinou výjimkou bude originální ukrajinský boršč.

Smí se vývar vařit v papiňáku, jak si myslí ženy, nebo se musí pěkně hodiny táhnout, jak tvrdí nekompromisní René? Soutěžící z Vysočiny budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Zvítězí nejchutnější menu, nebo svou roli sehraje i taktika? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 22.3. 2018 – GannaProstřeno – 22.3. 2018 – Ganna:


Ve čtvetek 22.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Ukrajinka Ganna řečená Aňa (30). I když se na večer u vdané maminky Ani dámy už moc těší, René má po včerejšku pocit, že Aňa moc mluví a kritizuje. Na večeři dorazí k hostitelce se dvěma růžemi. Sudý počet květů i vázání připomíná smuteční kytici, chtěl tím snad René něco naznačit? Je to provokace, že květy vypadají spíš jako pohřební? Aňa je na Reného připravená, i když moc nechápe, co proti ní vlastně má. Jako hráč spíš ve čtvrtek působí René, který má pořád nějaké připomínky.

Alespoň Kamila si to myslí, protože ostatní se u Ani cítí dobře. Čtvrtá hostitelka se bude snažit „útočit“ a přesvědčit hlavně svým výkonem, menu a atmosférou u stolu. Hosté jsou zvědaví, zda nachystá ukrajinské speciality. A dočkají se, bude boršč, ale ještě předtím poctivý řecký salát. Ten uspěje, i když je v něm aromatický sýr a domácí pečivo, i když těsto krásně vykynulo, má smůlu, protože hostitelka je nestihla upéct. Aňa se k tomu ale přizná, hraje čistou hru. Jaký je boršč?

Marie ho prý dělá jinak, René by ho uvařil z hovězího a většina hostů hledá řepu, která tam samozřejmě je. Hlavní chod, panenka s bramborovou kaší, má zajímavou šípkovou omáčku. Na tu si Aňa sama nasbírala šípky, které vyčistila, uvařila, přecedila, dochutila, prostě dala si s tím spoustu práce. A kromě hlavního chodu soupeři velmi ocení sladkou tečku – pečený tvarohový dort s ovocem je prý opravdu úžasný! Na úkol týdne hostitelka využije doma nakládané houby, které servíruje s cibulí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ganna,
ve čtvrtek 22.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna:

Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles