Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna

22. 03. 2018 | Poslední díl
Prostíráme na Vysočině, kde bude poměr hostů u stolu opačný než minule, kdy hráli prim muži. Tentokrát bude ve výrazné převaze ženský element: čtyři ženy k jedinému muži – René se ale nedá! A zatímco středočeští muži museli upéct bábovku, ženy z Vysočiny se budou muset popasovat s cibulí, dalším úkolem týdne. Kulinářsky to bude hodně o vývarech, jedinou výjimkou bude originální ukrajinský boršč.

Smí se vývar vařit v papiňáku, jak si myslí ženy, nebo se musí pěkně hodiny táhnout, jak tvrdí nekompromisní René? Soutěžící z Vysočiny budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Zvítězí nejchutnější menu, nebo svou roli sehraje i taktika? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 22.3. 2018 – GannaProstřeno – 22.3. 2018 – Ganna:


Ve čtvetek 22.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Ukrajinka Ganna řečená Aňa (30). I když se na večer u vdané maminky Ani dámy už moc těší, René má po včerejšku pocit, že Aňa moc mluví a kritizuje. Na večeři dorazí k hostitelce se dvěma růžemi. Sudý počet květů i vázání připomíná smuteční kytici, chtěl tím snad René něco naznačit? Je to provokace, že květy vypadají spíš jako pohřební? Aňa je na Reného připravená, i když moc nechápe, co proti ní vlastně má. Jako hráč spíš ve čtvrtek působí René, který má pořád nějaké připomínky.

Alespoň Kamila si to myslí, protože ostatní se u Ani cítí dobře. Čtvrtá hostitelka se bude snažit „útočit“ a přesvědčit hlavně svým výkonem, menu a atmosférou u stolu. Hosté jsou zvědaví, zda nachystá ukrajinské speciality. A dočkají se, bude boršč, ale ještě předtím poctivý řecký salát. Ten uspěje, i když je v něm aromatický sýr a domácí pečivo, i když těsto krásně vykynulo, má smůlu, protože hostitelka je nestihla upéct. Aňa se k tomu ale přizná, hraje čistou hru. Jaký je boršč?

Marie ho prý dělá jinak, René by ho uvařil z hovězího a většina hostů hledá řepu, která tam samozřejmě je. Hlavní chod, panenka s bramborovou kaší, má zajímavou šípkovou omáčku. Na tu si Aňa sama nasbírala šípky, které vyčistila, uvařila, přecedila, dochutila, prostě dala si s tím spoustu práce. A kromě hlavního chodu soupeři velmi ocení sladkou tečku – pečený tvarohový dort s ovocem je prý opravdu úžasný! Na úkol týdne hostitelka využije doma nakládané houby, které servíruje s cibulí.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ganna,
ve čtvrtek 22.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna:

Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
Prostřeno – 22.3. 2018 – Ganna
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda