Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 21.3. 2018 – René

21. 03. 2018 | Poslední díl
Prostíráme na Vysočině, kde bude poměr hostů u stolu opačný než minule, kdy hráli prim muži. Tentokrát bude ve výrazné převaze ženský element: čtyři ženy k jedinému muži – René se ale nedá! A zatímco středočeští muži museli upéct bábovku, ženy z Vysočiny se budou muset popasovat s cibulí, dalším úkolem týdne. Kulinářsky to bude hodně o vývarech, jedinou výjimkou bude originální ukrajinský boršč.

Smí se vývar vařit v papiňáku, jak si myslí ženy, nebo se musí pěkně hodiny táhnout, jak tvrdí nekompromisní René? Soutěžící z Vysočiny budou opět bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun i o přízeň diváků, která jim může přinést dalších 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se může těšit i jeden z hlasujících diváků. Zvítězí nejchutnější menu, nebo svou roli sehraje i taktika? Sledujte Prostřeno! každý všední den a hlasujte!

Prostřeno – 21.3. 2018 – RenéProstřeno – 21.3. 2018 – René:


Ve středu 21.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno jediný muž týdne René (36). Uprostřed týdne se laťku pokusí úspěšně zvednout jediný reprezentant silného pokolení. Sebejistý René si v kuchyni hodně věří. A to pochopitelně některé soupeřky dráždí. Třetí hostitel se odváží zariskovat s celkem neznámou surovinou Na předkrm bude plněná čekanka, kterou třeba Marie jí poprvé v životě.

Čekanku nemusí každý, lidé ji prostě zbožňují, nebo se jim zdá hořká. To je ten častější případ a k tomu dojde také v Reného domku, kde jeho žena předem pěkně uklidila, jak se hostitel přizná. U hezky prostřeného stolu padne verdikt: předkrm a domácí houstičky jsou chutné - až na tu čekanku! René se snaží jídla úhledně a lákavě servírovat a Aňa si myslí, že je to kvůli tomu, že na to má školu, i když se kuchařinou neživí. A hostitele to štve. Při podávání polévky z oháňky servíruje zvlášť knedlíčky, celestýnské nudle a do polévky odvážně přidá i růžičkovou kapustu.

S ženami se pustí do diskuse o tom, jak správně připravit vývar. Ke srovnávání bude ještě hodně příležitostí, jak dopadne ten jeho? Bude nejlepší, jak si hostitel myslí? A jaká bude „šťastná rolka“? Hlavně bohatá, obrovská porce je obložená spoustou zeleniny, doplněná zelným salátem, v roládě je toho opravdu hodně, i příloha je bohatá, a navíc obohacená o úkol týdne - smažené cibulové kroužky.

Při návštěvě u Reného nikdo nepochybuje o tom, že se ocitl v srdci muzikantské rodiny. Všude visí nějaké kytary a další hudební nástroje, a že to není jen dekorace, se soupeři přesvědčí při aktivní hudební zábavě, které se zúčastní i hostitelova žena a děti. Poslední chod „bílé pokušení“ s ovocem by třeba pro Ivanu bylo ještě více pokušitelské, kdyby bylo sladší.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel René,
ve středu 20.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 21.3. 2018 – René:

Prostřeno – 21.3. 2018 – René
Prostřeno – 21.3. 2018 – René
Prostřeno – 21.3. 2018 – René
Prostřeno – 21.3. 2018 – René
Prostřeno – 21.3. 2018 – René
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !