Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol

15. 03. 2018 | Poslední díl
V srdci republiky se sejde zajímavá parta. Zdánlivě by mohla být zdrojem mnoha konfliktů, ale nastane mnohem lepší extrém: nikdo se hádat nebude a ani nechce! A že by mohli… Jde totiž o čtyři muže a jedinou ženu. Tři mladé muže, jednoho padesátníka původem ze Slovenska a jedinou ženu a zároveň nejstarší účastnici. Důchodkyně Maruška už oslavila sedmdesáté narozeniny. Tato pražská a středočeská sešlost má ještě jednu zajímavou raritu.

Pánové by měli zabodovat s bábovkou, což není úplně snadný úkol týdne. Dají to, nebo se zachovají jako bábovky? Nevykašlou se na to, dokonce to celkem zvládnou! A Marie upeče experiment – slanou bábovku, ochucenou jako šumavský bramborák lidově zvaný bác. Jediná žena u stolu září a baví pánskou společnost svými historkami, které se zčásti vážou k jejímu menu.

Prostřeno – 15.3. 2018 – PavolJak se bude mezi mnohem mladšími muži cítit jediná dáma? Dokáže se v pánské společnosti prosadit? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? A kdo bude nejsympatičtější divákům a získá odměnu 10 tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte Prostřeno! a bodujte!

Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol:


Ve čtvrtek 15.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno Pavol (54). Operátor výroby z mladoboleslavské škodovky žije v Čechách už deset let a mluví česky skoro bez přízvuku. Žije s přítelkyní v pronajatém bytě, kam pozve své hosty. Dlouhovlasý chlapík, který se během týdne o postupy a suroviny docela zajímal, je pro soupeře tak trochu otazník. Pavol umí žít a ničeho se nebojí, sám hlavně spoléhá na hlavní chod.

Je to husa, nikoli avizovaná kachna, kdo to pozná? Pavol dokonce připraví pařátky, kdo jim neodolá? Jakub si asi klidně odpustí… Večeře začne jednoduchým předkrmem, jde o plněná vajíčka. Někdo je má moc rád, ale mladým hostům připadají plněná vejce předpotopní a příliš jednoduchá. Vývar s játrovými knedlíčky trochu připomíná kaldoun, v polévce jsou drůbky z husy, třeba srdíčka.

Navíc je polévka mastná a ve výsledku téměř bez tekutiny, ta se Pavlovi skoro všechna vyvařila. Škoda… Pavol už ztrácí nervy a náladu, je skleslý, to ale částečně napraví hlavní chod, který má největší úspěch. Petr si dokonce přidá a talíře jsou prázdné. Chutná je husa, zelí i lokše. Právě na bramborových plackách pečených nasucho se pozná, že Pavol není doma v kuchyni určitě poprvé.

Bohužel jeho moučník nepřesvědčí, piškotový dort s ovocem je zespodu připálený a hostitel bude zvědavý, zda to někdo pozná. A jak se bude líbit čtvrteční zábava? Bude to takové trampské karaoke. Kdo se bude před kamerou stydět zpívat?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Pavol,
ve čtvrtek 15.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol:

Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
Prostřeno – 15.3. 2018 – Pavol
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle