Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana

8. 03. 2018 | Poslední díl
Jaké bude Prostřeno! na jižní Moravě? Pohodové, jak se v tomto kraji vína, hodů a folklóru předpokládá? Něžné pohlaví bude na jihu Moravy ve velké přesile, u jednoho stolu se sejdou čtyři ženy a jediný muž. A ženy se tentokrát ukážou jako hodně soutěživé. Dvě starší dámy jsou skoro vrstevnice a mohly by si rozumět, ale nebudou. Každá je totiž opravdu jiná. Jana a Magdalena si prostě nesednou. Magdě se zdá Jana namyšlená, Janě zase Magda moc obyčejná. Zaujme zřejmě i Lenka z Brna, žena v domácnosti.

Dokáže Lenka uvařit na úrovni a dá si do pořádku svůj byt, přeplněný věcmi? Kdo si nakonec odnese hlavní výhru 60 tisíc korun? Bude to Michal, nebo některá ze čtyř žen? A kdo bude divákům nejsympatičtější a získá odměnu deset tisíc korun? Zcela určitě se ale ze stejné částky bude radovat i jeden z hlasujících diváků. Sledujte další týden s Prostřeno! a hlasujte!

Prostřeno – 8.3. 2018 – JanaProstřeno – 8.3. 2018 – Jana:


Ve čtvrtek 8.3. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno ekonomka Jana (57). Ve čtvrtek jsou všichni zvědaví, jak si s hostitelskou úlohou poradí ve svém domě, kde žije s přítelem, kritická Jana. Ta, která “všechno ví, všechno zná”. Hlavně v prostírání, příborech, etiketě a původních surovinách se vyzná. Hostům prostře ve své zimní zahradě, konečně je to dokonalé, jak se sama pochválí. S tím Jana žádný problém nemá a opravdu se snaží, jenže možná až moc.

Začně pěkně zostra – slivovicí a mušlemi svatého Jakuba. Ty podává v lasturách a jistě to nebyla levná záležitost. Ochutnají všichni plody moře? Pochutnají si? Není to pro soupeře škoda? Mušle mají díky koření docela výraznou chuť, jemnější je brokolicovo-květákový krém. Skladba menu je taková splácaná, hosté čekali od Jany něco jiného. Moravské uzené doprovodí pepřová omáčka na steaky, možná by se k uzenému víc hodila třeba klasická křenovka, myslí si Magdalena.

Pepřová omáčka je peprná dost a také prý nakyslá. Přílohou jsou opět brambory, tentokrát s cibulkou. Jana docela zaboduje úkolem týdne, pizzu si soupeři dají s chutí, ale tím, že je opět upozorní na kvalitní suroviny, jaké na pizzu dala, tak je chuť přejde. A jak dopadne světácký dezert? Crème brûlée je takový, jaký má být, ale ani poslední chod s vanilkou nevoní všem.

A přestože Jana o svém výkonu nepochybuje, má ze svého večera smíšené pocity. Návštěvu podaruje vlastnoručně usušenými bylinkami a kořením, spolustolovníci si mohou namíchat vlastní směs do sklenic. Ale i podle jejich výběru se Jana domnívá, že soupeři nejsou na takové úrovni, aby vůbec dokázali její výkon a celou večeři ocenit.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve čtvrtek 8.3. 2018 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana:

Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
Prostřeno – 8.3. 2018 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle