8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana

2. 05. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zavítá do Brna a Jihomoravského kraje. O hlavní šedesátitisícovou výhru se u prostřených stolů utkají mladí hostitelé - čtyři ženy a jediný muž. A ten by se mohl potěšit. Michal žije sám, zklamala ho přítelkyně a rád by se seznámil s nějakou hezkou, příjemnou a perspektivní dívkou, aby už nebyl sám. Tento týden bude mít příležitost, protože všechny čtyři účastnice jsou nejen mladé, ale většinou i nezadané.

A protože jsme na jihu Moravy, i víno sehraje svou roli – kupodivu právě když kouzlí u plotny nad vinným sklípkem svých kamarádů jen čerstvě plnoletá středoškolačka Aneta. Posilňuje se vychlazeným mokem, aby zahnala nervozitu. To se jí sice úplně nepodaří, ale u stolu zavládne nakažlivě dobrá nálada a kolektiv se stmelí. Ostatně i tak je to parta slušná, téměř nezáludná a nakonec i soudržná.

Prostřeno – 2.5. 2018 – JanaVymyká se jen kosmetička Eva, ta si jede první půlku týdne sólo, ale i ona to ve čtvrtek dožene. O komunikaci se od pondělí stará hlavně sebevědomá a energická Jana. Úkol týdne je záludný a každý na něj rozhodně nemá, třeba Michal se o ovocné knedlíky radši pro jistotu vůbec ani nepokusí.

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte jihomoravské Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a vše se dozvíte!

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana:


Ve středu 2.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno výrazná, energická a upovídaná Jana (26). Třetí hostitelka Jana je vdaná a zatím bezdětná. Bakalářka oboru vychovatelství se dnes realizuje jako asistentka projektového oddělení. Jana má oprávněný dojem, že kdyby u stolu nemluvila ona, bylo by tam docela ticho. Z vůdčí Jany mají kolegové pocity zatím spíš smíšené, místy jim připadá až moc sebevědomá.

To ona opravdu je a projeví se to samozřejmě i během vaření v jejím moderním domově se žluto-černou kuchyní. Menu je také moderní. Salát z polníčku se švestkami ve slanině, opečenou bagetkou a bylinkovým máslem je pro někoho až moc malý předkrm. Švestky ve slanině budou k večeři zítra pro srovnání ještě jednou a dýňový krém je už druhým zeleninovým krémem týdne. Jana polévku zjemní místo smetany kokosovým mlékem. Na hlavní chod jsou hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně a šťouchané brambory s cibulkou. Někdo ani netuší, kde by tak ta líčka mohla kráva mít. A kdo vůbec nejí hovězí?

Hlavní chod není přijat se stoprocentním nadšením, jak si asi hostitelka, která líčka vnímá jako sváteční a výjimečné jídlo, představovala. Ale Jana se nenechá rozhodit a hostům nabídne ještě osvěžující dezert – citronový koláč s mascarpone. Sama svoji večeři hodnotí jako povedenou. Jak to vidí soupeři? Kolik bodů dostane?

A pomůže jí vydařený úkol týdne, přestože vařila ovocné knedlíky poprvé v životě? Úkol týdne má zatím vzestupný trend – poprvé vůbec nebyl, podruhé to byly maminčiny knedlíky z mrazáku a dnes slaví Janiny tvarohové knedlíky úspěch!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve středu 2.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana:

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles