Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan

18. 04. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! s mladými hostiteli proběhne v Libereckém kraji. Hlavní šedesátitisícovou výhru si na severovýchodě Čech budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. A čeká je opravdu náročný úkol týdne nejen na čas, ale i na kuchařskou zkušenost – domácí chléb. Jak si s tím hostitelé poradí? Pojedou domácí pekárny naplno a budou se v nich mísit a péct již koupené chlebové směsi? Ano, i ne. Na Liberecku to bude tentokrát hodně o taktice - dva pánové se totiž rozhodli, že budou body šetřit.

Martin a Radim jsou taktici, i když každý jinak a Martin spíš z recese a radosti ze hry. Mladý vysokoškolák také na své hosty zkusí pár chemických pokusů. Snad to u něj ve vile nevybouchne. Stane se z toho dramatická bitva taktiků? Nebo to nakonec bude všem skoro jedno a odpustí si? Hosté mají pěkně mlsné jazýčky. Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a dozvíte se to!

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan:


Prostřeno – 18.4. 2018 – JanVe středu 18.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno stydlivý Jan (25). Referent Jan bydlí se svým bratrem, ale dámy se chvíli domnívají, že je snad gay. A nebojí se zeptat, proto se dozvědí, jak se věci v Honzově bydlení i orientaci vlastně mají. Odborný referent prostě momentálně nemá holku a třeba si ji prostřednictvím pořadu najde? Vždyť vařit umí dobře a v jídle se vyzná. Něco mu pokazí nervozita, na něčem by to chtělo ještě trochu zapracovat, ale jinak všechna čest.

Mladý hostitel nešetřil na surovinách, investoval do čerstvého lososa a kupovaného králíka. Honzovi se při vaření třesou ruce a ošklivě se řízne, dokonce tak, že se mu rána rozkrvácí i druhý den a uprostřed týdne zašpiní zčásti i příbory a nádobí. Přesto zvládne dokončit špenátový krém, který by byl lepší asi jemnější. Dobře dopadne pečené králičí stehno na kořenové zelenině, podávané s bramborovými špalíčky a kedlubnovým zelím. To dopadne nejhůře, prý je nahořklé, ale králík je šťavnatý a opečené špalíčky se k jídlu dobře hodí.

Hostitel se pustí i do pečeného moučníku, i když se klepe, že mu cheesecake dobře neztuhne – ale vyjde to! Tahle mladá mlsná parta umí název dezertu vyslovit a také ví, jak má cheesecake chutnat. Přesto se bude u stolu docela kritizovat. Ustojí Honza kritické hlasy? Odhalí už někdo oba taktiky? A co legrační zábava s těstovinovou písmenkovou abecedou? Pobaví mladé a neklidné?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jan,
ve středu 18.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan:

Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
Prostřeno – 18.4. 2018 – Jan
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !