Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír

27. 04. 2018 | Poslední díl
Hlavní šedesátitisícovou výhru si v Praze budou chtít vyvařit a vysoutěžit tři muži a dvě ženy. Dva z účastníků jsou původem cizinci a oba jsou příjemní hostitelé i šikovní kuchaři. Do pořadu vnesou Vlado i Julija energii, výbornou češtinu skoro bez přízvuku a jídelníčky obohacené o ukázky chorvatské a ukrajinské kuchyně. Zbylí muži jsou spíš introverti, i když Radek je taková tichá voda a v kuchyni i jako hostitel příjemně překvapí.

S Prostřeno! má už nepřímé zkušenosti Vojtěch, jehož partner už v pořadu vařil a diváci si na něj budou pravděpodobně pamatovat. Vojtěch je „menší číslo“ než jeho nepřehlédnutelná polovička a zda se mu v malém bytě bez trouby bude dařit lépe, je zatím ve hvězdách. Bydlení je i slabostí nejstarší hostitelky Lenky, která žije v domku, který by potřeboval rekonstrukci a generální úklid. Invalidní důchodkyně Lenka ale jediná zvládne na jedničku úkol týdne – hamburger.

Prostřeno – 27.4. 2018 – VladimírA jako zdravotní sestra se zaslouží i o zábavný kurz první pomoci. O kurz sebeobrany v exteriéru se pokusí ve finále Vlado. Jiskří to mezi Vladem a Julijí, jak si myslí Lenka? Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku, vše se dozvíte!

Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír:


V pátek 27.4. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno šlachovitý a svérázný borec Vladimir (31). „Vítám vás ve svém spacím pokoji,“ utahuje si ze svého malého bytu v Čakovicích Chorvat Vlado, který mluví hodně a skoro bez přízvuku a pracuje jako IT. „Spolubydlícího mám, je to kocour Daniel,“ prozradí o svém soukromí.

Co všechno ale objeví soupeři při šmejdění? Kuchyně, kde bude vařit, je moderní a prostorná. Bude se v ní připravovat mezinárodní, chorvatské i rodinné menu. „V žádném případě si nedovolím říct, že jsem dobrý kuchař,“ říká o sobě skromně poslední hostitel. V kuchyni se ale pohybuje s jistotou a pěkně mu to odsýpá.

Vladimir není žádná leklá ryba, soupeři se proto připravují na to, že je čeká „jedna velká show“. Prostírání u Vlada je chlapsky strohé, bez ubrusu, přípitek je překvapivě nealko. A opět je to Vojta, co zase něco nejí – tentokrát žampiony. Ostatním přijde ostrý předkrm chutný, ale postrádají v něm parmazán, který byl uveden v menu. Kromě hub si nakonec pochutná i Vojtěch, dokonce chce přidat. Fazolová polévka „pasulj“ je chutná, sytá a hodně hustá.

„Hlavní chod (roastbeef s pepřovou omáčkou, rozmarýnové brambory) podle mých očekávání nedopadl, zklamal jsem především sám sebe,“ přiznává hostitel nad tužším masem, ale omáčka i brambory jídlo nakonec zachrání. A co především zachrání kuchařskou čest posledního hostitele, to je dezert „maminčiny kostky“.

Vlastně jsou to Míša řezy, tak jak mají vypadat, s pěknou vrstvou čokolády a podle Julije asi nejlepší dezert týdne. Vladimir je férový a při večeři na sebe práskne, že nestihl úkol týdne. Bude mu to mít někdo za zlé? A co čeká hosty jako zábava? Další užitečný kurz, tentokrát sebeobrany, protože to je jeden z mnoha Vladových koníčků. A třeba by se mohl i někdy hodit. I když radši ne…

Kdo ze soutěžících se uvolí dělat figuranty? Najde se mezi nimi nějaký taktik? A kdo to nakonec v Praze celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17.50 a hlasujte!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Vladimír,
v pátek 27.4. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír:

Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír
Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír
Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír
Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír
Prostřeno – 27.4. 2018 – Vladimír
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !