Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina

1. 05. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zavítá do Brna a Jihomoravského kraje. O hlavní šedesátitisícovou výhru se u prostřených stolů utkají mladí hostitelé - čtyři ženy a jediný muž. A ten by se mohl potěšit. Michal žije sám, zklamala ho přítelkyně a rád by se seznámil s nějakou hezkou, příjemnou a perspektivní dívkou, aby už nebyl sám. Tento týden bude mít příležitost, protože všechny čtyři účastnice jsou nejen mladé, ale většinou i nezadané.

A protože jsme na jihu Moravy, i víno sehraje svou roli – kupodivu právě když kouzlí u plotny nad vinným sklípkem svých kamarádů jen čerstvě plnoletá středoškolačka Aneta. Posilňuje se vychlazeným mokem, aby zahnala nervozitu. To se jí sice úplně nepodaří, ale u stolu zavládne nakažlivě dobrá nálada a kolektiv se stmelí. Ostatně i tak je to parta slušná, téměř nezáludná a nakonec i soudržná.

Prostřeno – 1.5. 2018 – KateřinaVymyká se jen kosmetička Eva, ta si jede první půlku týdne sólo, ale i ona to ve čtvrtek dožene. O komunikaci se od pondělí stará hlavně sebevědomá a energická Jana. Úkol týdne je záludný a každý na něj rozhodně nemá, třeba Michal se o ovocné knedlíky radši pro jistotu vůbec ani nepokusí.

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte jihomoravské Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a vše se dozvíte!

Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina:


V úterý 1.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno sympatická zdravotní sestřička a mladá maminka Kateřina (25). Mladá svobodná maminka Kateřina se představí jako šikovná a pozorná hostitelka a na její menu se hosté těší. Katka je zdravotní sestra a ke své profesi se chce po mateřské vrátit.

Má hezký byt, ve kterém se hosté cítí pohodlně a příjemně, v dětském pokojíčku, který maminka ozdobila kresbami, ocení její kreativitu. Bude Kateřina stejně tvořivá i v kuchyni? Druhá hostitelka nechce nic ponechat náhodě, proto si tatarák nechala umlít v řeznictví a dochutila ho sama – a prý dobře. Jana nemá ráda nic mastného, proto jí vadí topinky opečené na oleji. Vývar s domácími nudlemi ocení nejvíce Michal, který včera ještě asi oslavoval, že přežil svůj úvodní večer, takže mu polévka bodne. Někomu ale připadá vývar slabý a bohužel je prý i studený.

Talíře přesto zůstanou prázdné… Zapečená brambora s kuřecím masem v anglickém županu a fazolové lusky vypadají na talíři dobře a patrně i fajn chutnají. Recept na kuřecí roládu se zeleninou a sýrem je inspirativní – pekl se v jelením hřbetu a hostitelce se povedl. Kateřina se zatím nemá za co stydět a nakonec nejen Michal pochválí její sladkou tečku.

Karamelovo-smetanový nepečený dort s pekanovými ořechy si hostitelka, aby dobře ztuhl, připravila už předchozí den, ale na kameru předvede krok za krokem celý recept, který prý chutná jako medovník. Výsledek poněkud dětské zábavy si hosté mohou odnést domů na památku a zarámovat, protože při pohledu na otisknuté dlaně si vždy vzpomenou na Katčin večer a svoji účast v pořadu Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Kateřina,
v úterý 1.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina:

Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina
Prostřeno – 1.5. 2018 – Kateřina
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !