Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana

2. 05. 2018 | Poslední díl
Prostřeno! tentokrát zavítá do Brna a Jihomoravského kraje. O hlavní šedesátitisícovou výhru se u prostřených stolů utkají mladí hostitelé - čtyři ženy a jediný muž. A ten by se mohl potěšit. Michal žije sám, zklamala ho přítelkyně a rád by se seznámil s nějakou hezkou, příjemnou a perspektivní dívkou, aby už nebyl sám. Tento týden bude mít příležitost, protože všechny čtyři účastnice jsou nejen mladé, ale většinou i nezadané.

A protože jsme na jihu Moravy, i víno sehraje svou roli – kupodivu právě když kouzlí u plotny nad vinným sklípkem svých kamarádů jen čerstvě plnoletá středoškolačka Aneta. Posilňuje se vychlazeným mokem, aby zahnala nervozitu. To se jí sice úplně nepodaří, ale u stolu zavládne nakažlivě dobrá nálada a kolektiv se stmelí. Ostatně i tak je to parta slušná, téměř nezáludná a nakonec i soudržná.

Prostřeno – 2.5. 2018 – JanaVymyká se jen kosmetička Eva, ta si jede první půlku týdne sólo, ale i ona to ve čtvrtek dožene. O komunikaci se od pondělí stará hlavně sebevědomá a energická Jana. Úkol týdne je záludný a každý na něj rozhodně nemá, třeba Michal se o ovocné knedlíky radši pro jistotu vůbec ani nepokusí.

Kdo ze soutěžících získá největší divácké sympatie a tím vylepší domácí rozpočet o deset tisíc korun? A který z hlasujících diváků se bude radovat ze stejné částky? Sledujte jihomoravské Prostřeno! od pondělí do pátku, hlasujte a vše se dozvíte!

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana:


Ve středu 2.5. 2018 uvaří v pořadu Prostřeno výrazná, energická a upovídaná Jana (26). Třetí hostitelka Jana je vdaná a zatím bezdětná. Bakalářka oboru vychovatelství se dnes realizuje jako asistentka projektového oddělení. Jana má oprávněný dojem, že kdyby u stolu nemluvila ona, bylo by tam docela ticho. Z vůdčí Jany mají kolegové pocity zatím spíš smíšené, místy jim připadá až moc sebevědomá.

To ona opravdu je a projeví se to samozřejmě i během vaření v jejím moderním domově se žluto-černou kuchyní. Menu je také moderní. Salát z polníčku se švestkami ve slanině, opečenou bagetkou a bylinkovým máslem je pro někoho až moc malý předkrm. Švestky ve slanině budou k večeři zítra pro srovnání ještě jednou a dýňový krém je už druhým zeleninovým krémem týdne. Jana polévku zjemní místo smetany kokosovým mlékem. Na hlavní chod jsou hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně a šťouchané brambory s cibulkou. Někdo ani netuší, kde by tak ta líčka mohla kráva mít. A kdo vůbec nejí hovězí?

Hlavní chod není přijat se stoprocentním nadšením, jak si asi hostitelka, která líčka vnímá jako sváteční a výjimečné jídlo, představovala. Ale Jana se nenechá rozhodit a hostům nabídne ještě osvěžující dezert – citronový koláč s mascarpone. Sama svoji večeři hodnotí jako povedenou. Jak to vidí soupeři? Kolik bodů dostane?

A pomůže jí vydařený úkol týdne, přestože vařila ovocné knedlíky poprvé v životě? Úkol týdne má zatím vzestupný trend – poprvé vůbec nebyl, podruhé to byly maminčiny knedlíky z mrazáku a dnes slaví Janiny tvarohové knedlíky úspěch!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Jana,
ve středu 2.5. 2018 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana:

Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
Prostřeno – 2.5. 2018 – Jana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !