8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana

18. 04. 2016 | Poslední díl
Po krátké době se s pořadem Prostřeno! vracíme do Ústeckého kraje. Divákům se představí dva mladí chlapíci jako řemen a tři mladé ženy. U stolu se bude nejčastěji podávat kuřecí maso a obligátní šťouchané brambory, také vývarů se dočkáme, ale i oblíbené italské kuchyně. Celý týden je pro amatérské kuchaře takový zkušební, v mnohém premiérový.

A to se týká i úkolu týdne – tataráku ve všemožných podobách. Dočkáme se tataráku hovězího, z uzeného lososa, kořenové zeleniny a sýra, tataráku falešného z brambor a dokonce i tataráku ovocného! U stolu se budou řešit vztahová témata: Prochází láska žaludkem? Je důležité mít ve vztahu ještě něco, co máte radši než partnera, aby byl vztah úspěšný? Jan, který je momentálně sám, si myslí, že by na tom mohlo něco být. Byl by některý z mužů ochotný zůstat doma na rodičovské dovolené, jako to má Veronika? A kdo bude upovídanější, ženy nebo muži?

Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana„V pondělí táhli hovor spíše muži,“ říká Honza, „tak doufám, že se to změní a holky budou sdílnější.“ Budou, protože až v pondělí odvaří nejmladší Zuzana, projeví svůj komediální talent, který by chtěla brzy rozvíjet na herecké škole. A finále bude díky Zuzaně i hostiteli Láďovi opravdu zábavné – a pěkně dvojsmyslné. Myslí Zuzana jen na sex, jak ji podezírá Petra? „Jsme dobrá parta. Nepřipadám si ani jako v soutěži, ale spíš, že jsem s kamarády na nějaké party,“ tvrdí Veronika. Pravda je, že je to parta docela férová a dost vyrovnaná, někdo to ale nakonec přece jen vyhraje. Kdo si odnese krásných 50 000 korun?

Prostřeno – 18.4. 2016 – Zuzana: 


V pondělí 17.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno ztřeštěná Zuzana (20). „Upřímnost, to je takový moje druhý jméno,“ charakterizuje se první a nejmladší účastnice z Ústeckého kraje, která by jednou chtěla být herečkou. Zuzanino menu je italské a v italštině. Předkrmy jsou dva: poněkud nafouklé mini pizzy z již hotového těsta připomínají spíš buchtu než pizzu, těsto chtělo více vyválet. A k tomu budou ještě jehly s melounem a parmskou šunkou nebo s rajčetem a mozzarellou.

Hostitelka z Mostu totiž v pořadu Prostřeno s datem 17.4. 2016 podává chodů pět! Veronika najde v předkrmu vlas, ale moc to neřeší. A jak hosté hodnotí nejen Zuzčino kuchařské umění, ale i plány na hereckou kariéru? „Je docela trémistka, proto by s povoláním herečky mohla mít problém,“ myslí si. Ale u Zuzany jim chutná. „Polévka ze záhonku“ je zeleninová a trochu podobná minestrone, s výraznou chutí vývaru z fazolí a přidaného vývaru.

Do špaget s kuřecím masem by někdo dal v pořadu Prostřeno s datem 17.4. 2016 více česneku. Během stolní hry se mohou hráči lépe seznámit. Nezadaná Zuzka koketuje a celý týden se prý točí kolem jednoho tématu – a to je sex, alespoň Petra si to myslí. Na první hostitelku vyjde ten nejoblíbenější a nejslavnější tatarák z hovězího masa, které má naštěstí v mrazáku. I česko-italský dezert tvaroháček je přijat kladně.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Zuzana,
v pondělí 18.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana:

Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
Prostřeno – 18.4. 2016 - Zuzana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !