8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana

12. 04. 2016 | Poslední díl
Jihomoravský kraj reprezentují dva muži a tři milé ženy. Jeden z mužů je sympatický gay Milan a druhý trošku podivín, který začne v pondělí dost nešťastně. Hosty šokuje Davidova domácnost bez ledničky, přejde je chuť k jídlu a vypadá to, že možná přejde i samotného hostitele. Nakonec to vypadá tak, že David, který prý v soutěži nemá co dělat, nepřišel vyhrát, i když by se mu padesát tisíc určitě hodilo, ale spíš se chtěl dosyta a dobře najíst a napít.

Toho se dočkal a po týdnu úplně rozkvetl. V pátek přijde k Leoně dokonce vyfintěný a navoněný. Také rád pomáhá lidem, což během týdne dokáže, i když o to ne každý stojí. Bude to týden rolád a brambor, úkolem týdne je příprava vlastní domácí paštiky. A ukáže se, že paštika zase není na přípravu tak složitá, jak se všichni domnívali. Kdo to nakonec v Jihomoravském kraji vyhraje? Sledujte další týden s pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 12.4. 2016 – Dana:


Prostřeno – 12.4. 2016 - DanaV úterý 12.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Dana (31). Večer u sympatické Dany je takovou hojivou náplastí za včerejšek, začátek je ale napínavý. David dlouho mešká a nikdo neví, zda není stále uražený a vůbec dorazí. Telefony sice nebere, ale nakonec přijde a jí, špatně mu není, kapky nepotřebuje a už jenom chválí a chválí. A je co.

Na začátek Dana v pořadu Prostřeno s datem 12.4. 2016 podává mini burger, který je dokonce s domácím pečivem, ale to dalo hostitelce dost zabrat. Housky dělá nadvakrát, protože poprvé na ně zapomene a úplně je spálí: Stihne to? Následuje brokolicový krém, který dokonce chutná i těm, co si mysleli, že usrknou jen pár lžic ze zdvořilosti. Šťouchané brambory a plněná kapsa všechny báječně nasytí, nádivka se sušenými rajčaty není mdlá a jídlo hostitelka určitě neodflákla.

Co ale trošku drhne, je v pořadu Prostřeno s datem 12.4. 2016 vzpomínka na včerejšek. David nemá moc sebereflexe a myslí si, že u něj doma je stejný pořádek jako u Dany, a pokud někomu něco v pondělí nechutnalo, je to spíš od soupeřů taktika než nepříjemná pravda. Co ale všechny opravdu překvapí a nadchne, je zábava. Dana myslela na všechno a hosty nechá povozit večerním Brnem historickou šalinou, kde také servíruje svůj cheesecake, který rovněž nemá chybu.
 

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Dana,
v úterý 12.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana:

Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
Prostřeno – 12.4. 2016 - Dana
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !