8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra

4. 04. 2016 | Poslední díl
Týden z Ústeckého kraje bude tak trochu „ženy proti mužům“, v tomto případě proti jedinému Radkovi, protože ženy jsou ve výrazné přesile. Jako dívčí válku to aspoň vidí on, možná to ale bude naopak – jediný muž proti „harpyjím“, jak Radek své soupeřky ošklivě tituluje, někdy si vystačí jen s „vole“. Samozřejmě nemá na mysli okřídlené, mýtické, napůl lidské bytosti s drápy, ale zlé a nesnášenlivé ženy, takové ale jeho soupeřky nejsou.

Jsou to snaživé hostitelky, jenže Radkovi se nezavděčí a někdy se mu i smějí. Radek má prý jiné, „chlapské“ chutě, jak zdůrazňuje. Menu soupeřek by mělo vypadat aspoň jako to jeho. Nepochybně ho měly dámy více chválit, protože řezník Radek je prostě ješitný chlap. A také závistivý, jak uvidíme v pátek. Čeká nás týden převážně české kuchyně se spoustou vepřového masa, vývary a pečenými moučníky. A právě o to bude úkol týdne těžší. Jen poslední hostitelka vypadá, že by mohla francouzský dezert crème brûlée hravě zvládnout, jak to ale dopadne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další napínavé a docela rušné Prostřeno! z Ústeckého kraje.

Prostřeno – 4.4. 2016 - PetraProstřeno – 4.4. 2016 – Petra:


V pondělí 4.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (32). První hostitelka Petra nezačne v mosteckém paneláku, kde žije sama s dcerou, týden moc zvesela a laťku nastaví docela nízko. A jediný muž týdne, kterého nelze přehlédnout, ji šetřit také nebude. Buď je Petra smolařka, nebo první večeři podcenila, každopádně udělá několik chyb.

Předkrmový slaný štrúdl v pořadu Prostřeno s datem 4.4. 2016 trochu připálí a naplní vším možným, prostě chtěla svým hostům dopřát, ale ve výsledku toho bylo až moc. Její domácí bramboračka měla podobný problém, byla moc hustá, plavalo v ní moc zeleniny a hub, ale naopak chyběla chuť česneku a majoránky, navíc slánka a pepřenka na stole chybí, když to soupeři chtějí napravit.

Největší průšvih byl v pořadu Prostřeno s datem 4.4. 2016 hlavní chod, který nevypadal moc vábně. Krkovice v alobalu zapečená se žampiony, sýrem a smetanou měla v sobě prý málo smetany a dezert orgasmus, tak z toho nikdo žádný orgasmus neměl, spíš si kvůli němu v kuchyni Petra poplakala.

Nejprve ananasovou buchtu na plechu spálila a pak se celý moučník roztekl. Prostě průšvih… A co bylo ze všeho nejzvláštnější? Hostitelka s hosty nejedla, jen seděla u stolu, jako by sama věděla, že o nic moc nepřijde. Působilo to prazvláštně a trochu podezřele. V pondělí zatím ještě nikdo neví, jaký zákeřný úkol týdne je čeká, protože na ten ani nedojde…

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v pondělí 4.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra:

Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra
Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra
Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra
Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra
Prostřeno – 4.4. 2016 - Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !