8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek

5. 04. 2016 | Poslední díl
Týden z Ústeckého kraje bude tak trochu „ženy proti mužům“, v tomto případě proti jedinému Radkovi, protože ženy jsou ve výrazné přesile. Jako dívčí válku to aspoň vidí on, možná to ale bude naopak – jediný muž proti „harpyjím“, jak Radek své soupeřky ošklivě tituluje, někdy si vystačí jen s „vole“. Samozřejmě nemá na mysli okřídlené, mýtické, napůl lidské bytosti s drápy, ale zlé a nesnášenlivé ženy, takové ale jeho soupeřky nejsou.

Jsou to snaživé hostitelky, jenže Radkovi se nezavděčí a někdy se mu i smějí. Radek má prý jiné, „chlapské“ chutě, jak zdůrazňuje. Menu soupeřek by mělo vypadat aspoň jako to jeho. Nepochybně ho měly dámy více chválit, protože řezník Radek je prostě ješitný chlap. A také závistivý, jak uvidíme v pátek. Čeká nás týden převážně české kuchyně se spoustou vepřového masa, vývary a pečenými moučníky. A právě o to bude úkol týdne těžší. Jen poslední hostitelka vypadá, že by mohla francouzský dezert crème brûlée hravě zvládnout, jak to ale dopadne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další napínavé a docela rušné Prostřeno! z Ústeckého kraje.

Prostřeno – 5.4. 2016 – Radek:


Prostřeno – 5.4. 2016 - RadekV úterý 5.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno řezník Radek (44). Taktik Radek z Ústí nad Labem už o sobě včera dával docela vědět, jaký bude jeho večírek v Ústí nad Labem? Druhý hostitel a jediný muž týdne je řezník a podle toho vypadá i jeho hodně masité menu.

Na předkrm je v pořadu Prostřeno s datem 5.4. 2016 domácí játrová paštika, která ale uvnitř zůstala podezřele růžová. Je vůbec dopečená? Hostitel vysvětluje, proč to tak je, přesvědčí o tom ale soupeřky? Je jasné, že Radek špatně snáší kritiku, zatím se ale ovládá, nechce přijít o cenné body - a určitě to ženám vrátí.

I Radkova hovězí polévka donesená v terině se v pořadu Prostřeno s datem 5.4. 2016 dočká kritiky, je prý moc sladká, od přemíry mrkve? Nebo po růžičkové kapustičky, které má Radek prý moc rád? Legrační je, že si svoji oblíbenou zeleninu splete s lilkem a ještě se o tom hádá. Dámy se ale v sortimentu zeleniny vyznají určitě lépe než řezník.

Hlavní chod, bůčková roláda se šťouchaným bramborem, vypadá v pořadu Prostřeno s datem 5.4. 2016 lákavě a je to porce jako pro dřevorubce, maso však zůstalo poněkud tuhé. Závěrečná „jablečná báseň“ zase až taková báseň není, to už jsou možná lepší palačinky, které Radek upeče místo obávaného crème brûlée, jehož název ani nepřečte a nahradí ho radši vlastním nápadem.

Včerejší hostitelka Petra nejí skoro nic ani u Radka a spíš mlčí, zato Andrea mluví a mluví, což se Radkovi taky nelíbí. Jaká bude po dnešku jeho strategie? „Doufám, že ve zbylých třech dnech holky rozhádám,“ plánuje. Podaří se mu to?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Radek,
v úterý 5.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek:

Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
Prostřeno – 5.4. 2016 - Radek
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !