8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika

13. 04. 2016 | Poslední díl
Jihomoravský kraj reprezentují dva muži a tři milé ženy. Jeden z mužů je sympatický gay Milan a druhý trošku podivín, který začne v pondělí dost nešťastně. Hosty šokuje Davidova domácnost bez ledničky, přejde je chuť k jídlu a vypadá to, že možná přejde i samotného hostitele. Nakonec to vypadá tak, že David, který prý v soutěži nemá co dělat, nepřišel vyhrát, i když by se mu padesát tisíc určitě hodilo, ale spíš se chtěl dosyta a dobře najíst a napít.

Toho se dočkal a po týdnu úplně rozkvetl. V pátek přijde k Leoně dokonce vyfintěný a navoněný. Také rád pomáhá lidem, což během týdne dokáže, i když o to ne každý stojí. Bude to týden rolád a brambor, úkolem týdne je příprava vlastní domácí paštiky. A ukáže se, že paštika zase není na přípravu tak složitá, jak se všichni domnívali. Kdo to nakonec v Jihomoravském kraji vyhraje? Sledujte další týden s pořadem Prostřeno!

Prostřeno – 13.4. 2016 – Erika:


Prostřeno – 13.4. 2016 - ErikaVe středu 13.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Erika (31).
Třetí kuchařkou je vdaná maminka, kterou trápí chronické zdravotní problémy, a její omezená hybnost je pro ni při vaření a servírování určitým handicapem. Jak se s tím Erika vyrovná? Je hodně nervózní a má pocit, že se jí nic nedaří. Přitom je zkušená kuchařka, která umí jídlo dochutit a podle toho, jak se večer nakonec vyvine, se zbytečně podceňuje.

A k jejímu překvapení dorazí v pořadu Prostřeno s datem 13.4. 2016 i nečekaný pomocník. David včera přišel poslední, ve středu zazvoní jako první a hostitelce nabídne pomocnou ruku. David má charitativní sklony, rád pomáhá, dokonce se snaží i odklízet nádobí ze stolu, což nedopadne vždy dobře.

Erice ale v pořadu Prostřeno s datem 13.4. 2016 pomůže oloupat vajíčka, rozložit stůl, podaří se mu zachránit přípitek, protože jako jediný otevře domácí šampaňské. Erice tečou nervy, dokonce i slzičky, „kuřátka“ na vaječný předkrm trochu stávkují. „Prokládaný vepřový plátek“ jsou oblíbené „řízky naruby“, které se hostitelce moc povedou, dokonce jsou hodnoceny jako nejlepší maso týdne. Vepřové se v pořadu Prostřeno s datem 13.4. 2016 jen rozpadá…

A přestože plněné pečené brambory bohužel v troubě poněkud vyschly, hosté jídlo chválí a David se cpe se stejnou chutí a nadšením jako včera. Moc se mu ale nelíbí, když mu Leona připomíná jeho pondělní fiasko, nebo srovnává jeho polévku s voňavým hráškovým krémem u Eriky. Hostitelka výborně zvládne též úkol týdne i estetický jablečný moučník v podobě růží z lískového těsta. V neposlední řadě návštěvu potěší i pozvánka do pivovaru a takové „fiasko“ nakonec uklidní i Eriku.

 Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Erika,
ve středu 13.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika:

Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
Prostřeno – 13.4. 2016 - Erika
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !