8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva

7. 04. 2016 | Poslední díl
Týden z Ústeckého kraje bude tak trochu „ženy proti mužům“, v tomto případě proti jedinému Radkovi, protože ženy jsou ve výrazné přesile. Jako dívčí válku to aspoň vidí on, možná to ale bude naopak – jediný muž proti „harpyjím“, jak Radek své soupeřky ošklivě tituluje, někdy si vystačí jen s „vole“. Samozřejmě nemá na mysli okřídlené, mýtické, napůl lidské bytosti s drápy, ale zlé a nesnášenlivé ženy, takové ale jeho soupeřky nejsou.

Jsou to snaživé hostitelky, jenže Radkovi se nezavděčí a někdy se mu i smějí. Radek má prý jiné, „chlapské“ chutě, jak zdůrazňuje. Menu soupeřek by mělo vypadat aspoň jako to jeho. Nepochybně ho měly dámy více chválit, protože řezník Radek je prostě ješitný chlap. A také závistivý, jak uvidíme v pátek. Čeká nás týden převážně české kuchyně se spoustou vepřového masa, vývary a pečenými moučníky. A právě o to bude úkol týdne těžší. Jen poslední hostitelka vypadá, že by mohla francouzský dezert crème brûlée hravě zvládnout, jak to ale dopadne? To uvidíte, když si nenecháte ujít další napínavé a docela rušné Prostřeno! z Ústeckého kraje.

Prostřeno – 7.4. 2016 - EvaProstřeno – 7.4. 2016 – Eva:


Ve čtvrtek 7.4. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Eva (30).
Eva z Litvínova je asi nejtišší členkou téhle ústecké partičky a doufá, že její večer proběhne ve větším klidu než ten včerejší, kdy Radek bouchal o sto šest u Renaty do stolu. A chvíli to tak i vypadá.

Čtvrteční menu v pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2016 též obsahuje vepřové maso a vývar, šneci z listového těsta už na jídelníčku také byli. Po předkrmu následuje hovězí polévka, jen bez kapustiček a s nudlemi podávanými zvlášť. Na polévku se spíš snese chvála, poprvé není sladká, poučená hostitelka to již nepřeháněla s mrkví.

Následují vepřové výpečky, bramborový knedlík a špenát, na tuhle klasiku se všichni v pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2016 docela těší, ale stejně si dochucují a tentokrát naštěstí mají čím. Radek ale stejně vybouchne a jeho počáteční dobrá nálada se vytratí jako pára nad hrncem. Prostě chlap má jiné chuťové buňky! „Tak si najděte chlapa nebo si najměte někoho, kdo vám bude vařit,“ navrhuje nevybíravě ženám, které žijí samy.

A aby svým tvrzením dodal váhu, zase v pořadu Prostřeno s datem 7.4. 2016 bouchá do stolu. Opravdu se proti němu ženy spikly jako harpyje, jak tvrdí? Radkovi se s vařením asi nikdo nezavděčí, u stolu rozdává recepty a o svých soupeřkách si myslí, že prostě neumějí vařit. Hostitelka to s ním nemá lehké a v tomto případě opravdu platí „ještě, že je tady zábava…“ Hra na slepého farmáře totiž všechny pobaví, hlavně ale Radka.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Eva,
ve čtvrtek 7.4. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva:

Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva
Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva
Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva
Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva
Prostřeno – 7.4. 2016 - Eva
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !