MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 12.05. 2024
Dnes má svátek Pankrác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub

11. 03. 2016 | Poslední díl
Jsme na Liberecku a Jablonecku, kde se utkají tři muži a dvě ženy. Svět je malý, a tak uvidíme, že dva soutěžící se už znají, Jakubova matka je nadřízenou Lenky. Odrazí se to nějak na atmosféře? Naštěstí ne, protože tento liberecký týden vdechne trochu optimismu pochybovačům o osudu lidstva, které podle nich myslí už jen na peníze – a slušnost a úcta k ostatním se vytrácejí.

Ne tak zde! Tento týden je harmonický, navíc plný pestrého, veselého a chutného vaření, hezkého útulného bydlení, vysokého bodování, prostě na diváky čekají samé pozitivní věci. A protože jsme v kraji sklářské tradice, podíváme se i do dvou skláren. Také je to týden hub, kterých se v Podještědí rodí stále dost, a naštěstí všem tentokrát houby „jedou“.  

Prostřeno – 11.3. 2016 - JakubA úkol týdne je těžký, ale i s cheesecakem si soutěžící poradí, až na jeden případ ho neodfláknou a ani neprozradí. Když jsou všichni tak přejícní a fajn, bude se výhra dělit, nebo bude jen jeden jasný vítěz? Dívejte se na Prostřeno z Libereckého kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 11.3. 2016 – Jakub:


V pátek 11.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno šikovný kutil a údržbář Jakub (28). Poslední hostitel pozve hosty do Heřmanic, které kdysi téměř zničily povodně a týkalo se to i Jakubova domu. Ve finále dostanou soupeři možnost porovnat oboje pánské grilování vepřové panenky, protože Jakub má podobný hlavní chod jako ve středu Oldřich.

A Jakub si v pořadu Prostřeno s datem 11.3. 2016 věří: „Mám to najetý,“ říká a doufá, že se nestane nějaký zásadní kopanec. To se sice nestane, ale panenka je pro někoho propečená tak akorát, pro Oldřicha a Jirku až vysušená. Předkrm se sýrem halloumi a sušenou šunkou a čerstvým salátkem má úspěch, i když sýr není všem známý. Polévka kulajda se povedla, houby hrají tento týden prim a naštěstí všem chutnají.

Kulajda je prý v pořadu Prostřeno s datem 11.3. 2016jemná a chuťově vyvážená, ozvláštněná křepelčím vajíčkem. A jako v pondělí se i v den poslední jde do sklárny. V Heřmanicích se pracuje jinou technikou a skláři vypálí soutěžícím na památku obrázek, který si mohou vyrobit jako suvenýr.
Poslední sladkou tečkou jsou jahody na pepři, které hezky vypadají, a chuťově jim prospěje úkol týdne. Perfekcionista Jakub však není se svým výkonem zcela spokojen. Možná zbytečně, všichni si to v pátek zase moc užijí, ale vyhraje jen jeden. Nebo dva? Dívejte se na Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v pátek 11.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub:

Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles