Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra

8. 03. 2016 | Poslední díl
Jsme na Liberecku a Jablonecku, kde se utkají tři muži a dvě ženy. Svět je malý, a tak uvidíme, že dva soutěžící se už znají, Jakubova matka je nadřízenou Lenky. Odrazí se to nějak na atmosféře? Naštěstí ne, protože tento liberecký týden vdechne trochu optimismu pochybovačům o osudu lidstva, které podle nich myslí už jen na peníze – a slušnost a úcta k ostatním se vytrácejí.

Ne tak zde! Tento týden je harmonický, navíc plný pestrého, veselého a chutného vaření, hezkého útulného bydlení, vysokého bodování, prostě na diváky čekají samé pozitivní věci. A protože jsme v kraji sklářské tradice, podíváme se i do dvou skláren. Také je to týden hub, kterých se v Podještědí rodí stále dost, a naštěstí všem tentokrát houby „jedou“.  

Prostřeno – 8.3. 2016 - PetraA úkol týdne je těžký, ale i s cheesecakem si soutěžící poradí, až na jeden případ ho neodfláknou a ani neprozradí. Když jsou všichni tak přejícní a fajn, bude se výhra dělit, nebo bude jen jeden jasný vítěz? Dívejte se na Prostřeno z Libereckého kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 8.3. 2016 – Petra:


V úterý 8.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Petra (29). Petra z Liberce má silnou alergii na ořechy, a tak se u stolu přizná, že jako alternativu k oříškům zkoušela dát doma do čínských jídel už také cvrčky, ti ale v úterý nebudou! Soupeře naopak čeká řada příjemných překvapení. Ochutná Olda papriku v předkrmu v pečené podobě aspoň tentokrát?

Trochu přemoudřelá Petra, která v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2016 mluví jako kniha, si dá na své večeři i úpravě stolu záležet. Tři druhy chuťovek jsou připraveny s péčí i nápadem, marinovaný losos v červené řepě si zaslouží chválu, nápaditý je i Petřin úkol týdne – cheesecake naslano, který hostitelka vtipně zařadí do svého menu.

Na „zimní minestrone“ je v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2016 znát, že má Petra polévku „v paži“, protože jí chutná a často ji vaří. Nadívané křepelky s klasickou houskovou nádivkou nepřistanou na stole každý den a ke všemu nejsou ani vysušené ani bez omáčky, jak se Jakub obával.

Většina hostů jí křepelky v pořadu Prostřeno s datem 8.3. 2016 poprvé, každý dostane jednu, ale určitě se nepřejí – je to malý ptáček. Teplý dezert, který kombinuje hořkou čokoládu a hrušky, je asi nejslabším chodem výtečné večeře. Petra, která se ráda blýskne svými znalostmi a někomu tím lehce leze na nervy, soupeře otestuje vědomostním kvízem z Liberecka. Kdo to vyhraje?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Petra,
v úterý 8.3. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra:

Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
Prostřeno – 8.3. 2016 - Petra
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !