Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona

4. 03. 2016 | Poslední díl
Z Olomouckého kraje se přesuneme do sousedního Zlínského kraje, kde na diváky čeká smíšená parta tří mladých mužů a dvou žen. Mohlo by to být příjemné setkání s chutnou gastronomií, kdyby… Angličané říkají, že jedno zkažené jablko může pokazit celou bednu úrody, a nějak podobně destruktivně působí ve zlínském týdnu Michal, mladý svérázný otec od rodiny, který uvaří až ve čtvrtek.

Nic mu není po chuti, je to možná jen taktika, ale prazvláštní, protože do čtvrtku si dokáže většinu lidí znepřátelit. Hlavně Terezu a v pátek nic nedaruje ani nejstarší Iloně. Ta má jako učitelka sice trpělivosti na rozdávání a asi už zažila leccos, občas si ale musí připadat jako ve zlobivé třídě. Zkrotí tu omladinu, nebo nad tím velkoryse mávne rukou? Osladí ty konfrontace aspoň úkol týdne – marcipán?

Prostřeno – 4.3. 2016 - IlonaKaždý si s ním poradí podle své nátury a šikovnosti, jak uvidíme. Nudit se rozhodně nebudeme. Napínavé to bude na Zlínsku až do konce, proto si nenechejte ujít další týden s Prostřeno! Kdo vyhraje? Mládí, zkušenost, nebo taktika?

Prostřeno – 4.3. 2016 – Ilona:


V pátek 4.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Ilona (53). Jako ve zlobivé škole si asi musí občas připadat nestarší soutěžící, učitelka Ilona, ovšem právě ona předvede velikou trpělivost i toleranci. „Jsme na Slovácku, udělám zdejší kuchyni,“ představuje svůj jídelníček. Ale Michal nebude šetřit ani poslední hostitelku.

Po výborném předkrmu se spoustou dobrot, kde Michal v pořadu Prostřeno s datem 4.3. 2016 odmítl topinky z domácího chleba, se u stolu rozhoří hádka, zatímco hostitelka v kuchyni dodělává slepičí polévku. Michal asi tak desetkrát odejde od stolu, zase se vrací a pokračuje, tvrdí, jak je upřímný a ostatní falešní, Terezu dokonce rozpláče. O co ale vlastně jde, ví asi nejlépe stejně jen on sám. „Komunikuje proto, aby dělal problémy,“ usoudí zkušená pedagožka, která si určitě nechce nechat pokazit svůj pečlivě naplánovaný večer.

Na polévku s nudlemi a játrovými knedlíčky je v pořadu Prostřeno s datem 4.3. 2016  Michal zpět, rozhodnutý s ostatními kromě Vaška nemluvit. Vydrží to? K pečeným krůtím stehnům na česneku jsou opečené bramborové knedlíky, což si hostitelka pamatuje jako svoji oblíbenou pochoutku z babiččiny kuchyně, musí ale přinést i knedlíky jen vařené, protože Michalovi a Vaškovi to takto nechutná.

Je to pořádná porce a po ní se jde na zahradu, kde na provizorním cvičišti proběhne zábava s hostitelčiným vlčákem, fenkou Lili. Následuje úkol týdne, marcipánová kulička prý ale skrývá vlas nebo chlup, a náročný moučník – převalované vdolky z několikrát překládaného těsta. Michala ale neobměkčí ani dárek v podobě domácí slivovice, kterou prý nesnáší – a Ilonu zase nepotěší jeho bodování.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitelka Ilona,
v pátek 4.3. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona:

Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
Prostřeno – 4.3. 2016 - Ilona
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !