Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal

26. 02. 2016 | Poslední díl
Prostíráme v Olomouckém kraji, kde se o padesátitisícovou výhru a titul hostitele týdne utkají tři ženy a dva mladí muži. Docela veselá partička a je klidně možné, že se tahle moravská pětice ještě někdy v budoucnu potká mimo kamery. Je to ale stůl plný mlsounů, vydalo by to na místy bizarní seznam, co všechno tito lidé nepozřou. Ten nejí to a ta zas tohle, nejvíce to ale sedí na první soutěžící Dominiku.

A pak je tu lokální úkol týdne, o kterém platí: syrečky buď miluješ, nebo ne. Jak jsou na tom soutěžící z Olomouckého kraje, kde by mohli být na tento nízkokalorický sýr výrazné chuti a aroma zvyklí? K úkolu týdne přistoupí soutěžící zodpovědně, místy až inspirativně, dokonce si s ním pohrají, aby soupeře zmátli. S přílohami je to slabší, až na výjimku budou samé brambory, konkurovat si bude tradiční kuchyně s odlehčeným vařením většinou v italském stylu.

Prostřeno – 26.2. 2016 - MichalPovedené jsou dezerty, nejmladší Michal si rád přidává, ale u Dominiky nepochodí. Nic na něj nezbyde. Přinese mu první hostitelka nášup? Jak to celé proběhne a kdo to tentokrát vyhraje? Dívejte se, fanděte, vydržte až do finále, které to celé rozhodne! A pokud nesouhlasíte, můžete si to obodovat podle sebe…

Prostřeno – 26.2. 2016 – Michal:


V pátek 26.2. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno bylinkový král Michal (25). Michal, dispečer mezinárodní kamionové dopravy v Šumperku, jídlo i dění kolem s nadhledem občas suše glosuje, někdy pronese trefnou poznámku. Všichni jsou proto zvědaví, jak se povede během důležité poslední večeře jemu.

Je nejmladší, včera pohořela i zkušená kuchařka Renáta, která je ze svého „výkonu“ pořád špatná. Michalovo páteční menu soupeře v pořadu Prostřeno s datem 26.2. 2016 docela zklame, lakonický hlavní chod - vepřové s bramborem – zní až moc obyčejně. Bude to tak, nebo Michal překvapí? Jaká bude úvodní fritatta? Lukáš by si k omeletě se zeleninou dal také nějaké pečivo, Dominika tam má zase moc cibule a doma toto italské jídlo také připravuje, ale prý mnohem bohatší.

Co objeví holky u Michala pod peřinou při šmejdění? Chtěly mu v jeho novém bytě s paletovým nábytkem ustlat, to ale neměly… Lukáš vyhrožuje, že k hlavnímu chodu budou v pořadu Prostřeno s datem 26.2. 2016  šťouchané brambory i se slupkou, a opravu to udělá. To je asi v Prostřeno! premiéra, ale na druhou stranu změna, protože brambory jsou tento týden už počtvrté.

Úkol týdne ale splní poslední kuchař na jedničku a stejnou známku si prý zaslouží i jeho dezert - hodně čokoládové brownies s limetkovým tvarohem. Ani malování poslepu není špatný nápad. Bude to Michal, kdo vyhraje v Olomouckém kraji krásných 50 000 korun? Nebo někdo úplně jiný?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Michal,
v pátek 26.2. 2016 od 17.50 na Primě


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal:

Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
Prostřeno – 26.2. 2016 - Michal
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !