Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub

2. 03. 2016 | Poslední díl
Z Olomouckého kraje se přesuneme do sousedního Zlínského kraje, kde na diváky čeká smíšená parta tří mladých mužů a dvou žen. Mohlo by to být příjemné setkání s chutnou gastronomií, kdyby… Angličané říkají, že jedno zkažené jablko může pokazit celou bednu úrody, a nějak podobně destruktivně působí ve zlínském týdnu Michal, mladý svérázný otec od rodiny, který uvaří až ve čtvrtek.

Nic mu není po chuti, je to možná jen taktika, ale prazvláštní, protože do čtvrtku si dokáže většinu lidí znepřátelit. Hlavně Terezu a v pátek nic nedaruje ani nejstarší Iloně. Ta má jako učitelka sice trpělivosti na rozdávání a asi už zažila leccos, občas si ale musí připadat jako ve zlobivé třídě. Zkrotí tu omladinu, nebo nad tím velkoryse mávne rukou? Osladí ty konfrontace aspoň úkol týdne – marcipán?

Prostřeno – 2.3. 2016 - JakubKaždý si s ním poradí podle své nátury a šikovnosti, jak uvidíme. Nudit se rozhodně nebudeme. Napínavé to bude na Zlínsku až do konce, proto si nenechejte ujít další týden s Prostřeno! Kdo vyhraje? Mládí, zkušenost, nebo taktika?

Prostřeno – 2.3. 2016 – Jakub:


Ve středu 2.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno nejmladší amatérský kuchař Jakub (17). Večírek, který začne výbuchem nealkoholického sektu, protože neplnoletý kuchař ještě alkohol nesmí, je naštěstí jediný výbuch, který studenta hotelové školy potká. Jakub asi dává ve škole pozor, protože jeho večírek má úroveň. Je také originální a zábavný. Je vidět, že Kuba své profesní plány bere vážně a jde si za svým.

Každopádně v pořadu Prostřeno s datem 2.3. 2016 překvapí. A kdo ještě překvapí? Michal, který obrátí strategii buď proto, že zítra vaří, nebo že by i na něj Kuba tak zapůsobil? Mohl by… Předkrm je zajímavý tím, že v něm jsou „kaviárové“ kuličky z balsamika, protože mladý kuchař má jako koníčka kromě míchání nápojů také molekulární kuchyni. Navrchu listového salátu leží dvě velké krevety, které Ilona ochutná poprvé v životě.

Při dalším zeleném polévkovém krému, tentokrát ze špenátu, se v pořadu Prostřeno s datem 2.3. 2016  opět řeší konzistence a hustota, ale naštěstí polévka je dobrá a zastřené vejce efektní. Hlavní chod - zvěřinový hřbet s celerovým pyré a omáčkou demi-glace s vůní jehličí - je z kvalitního naloženého masa, které by mohla mít třeba Tereza určitě propečenější, ale jídlo vypadá lákavě a všichni si pochutnají.

I Michal v pořadu Prostřeno s datem 2.3. 2016  kupodivu chválí, chválí a chválí. A krásně vypadá i francouzský jablečný koláč, který následuje po přípravě míchaného nápoje, který si může každý udělat sám, ne každý ale může alkoholický koktejl vypít. Jakub měl už kvůli sobě myslet i na variantu bez alkoholu.

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
ve středu 2.3. 2016 od 17.50 na Primě

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub:

Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 2.3. 2016 - Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !