Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub

11. 03. 2016 | Poslední díl
Jsme na Liberecku a Jablonecku, kde se utkají tři muži a dvě ženy. Svět je malý, a tak uvidíme, že dva soutěžící se už znají, Jakubova matka je nadřízenou Lenky. Odrazí se to nějak na atmosféře? Naštěstí ne, protože tento liberecký týden vdechne trochu optimismu pochybovačům o osudu lidstva, které podle nich myslí už jen na peníze – a slušnost a úcta k ostatním se vytrácejí.

Ne tak zde! Tento týden je harmonický, navíc plný pestrého, veselého a chutného vaření, hezkého útulného bydlení, vysokého bodování, prostě na diváky čekají samé pozitivní věci. A protože jsme v kraji sklářské tradice, podíváme se i do dvou skláren. Také je to týden hub, kterých se v Podještědí rodí stále dost, a naštěstí všem tentokrát houby „jedou“.  

Prostřeno – 11.3. 2016 - JakubA úkol týdne je těžký, ale i s cheesecakem si soutěžící poradí, až na jeden případ ho neodfláknou a ani neprozradí. Když jsou všichni tak přejícní a fajn, bude se výhra dělit, nebo bude jen jeden jasný vítěz? Dívejte se na Prostřeno z Libereckého kraje a dozvíte se to!

Prostřeno – 11.3. 2016 – Jakub:


V pátek 11.3. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno šikovný kutil a údržbář Jakub (28). Poslední hostitel pozve hosty do Heřmanic, které kdysi téměř zničily povodně a týkalo se to i Jakubova domu. Ve finále dostanou soupeři možnost porovnat oboje pánské grilování vepřové panenky, protože Jakub má podobný hlavní chod jako ve středu Oldřich.

A Jakub si v pořadu Prostřeno s datem 11.3. 2016 věří: „Mám to najetý,“ říká a doufá, že se nestane nějaký zásadní kopanec. To se sice nestane, ale panenka je pro někoho propečená tak akorát, pro Oldřicha a Jirku až vysušená. Předkrm se sýrem halloumi a sušenou šunkou a čerstvým salátkem má úspěch, i když sýr není všem známý. Polévka kulajda se povedla, houby hrají tento týden prim a naštěstí všem chutnají.

Kulajda je prý v pořadu Prostřeno s datem 11.3. 2016jemná a chuťově vyvážená, ozvláštněná křepelčím vajíčkem. A jako v pondělí se i v den poslední jde do sklárny. V Heřmanicích se pracuje jinou technikou a skláři vypálí soutěžícím na památku obrázek, který si mohou vyrobit jako suvenýr.
Poslední sladkou tečkou jsou jahody na pepři, které hezky vypadají, a chuťově jim prospěje úkol týdne. Perfekcionista Jakub však není se svým výkonem zcela spokojen. Možná zbytečně, všichni si to v pátek zase moc užijí, ale vyhraje jen jeden. Nebo dva? Dívejte se na Prostřeno!

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Jakub,
v pátek 11.3. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub:

Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
Prostřeno – 11.3. 2016 - Jakub
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !