Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Prostřeno – 10.5. 2016 – Martin

10. 05. 2016 | Poslední díl
Brno a jeho blízké okolí, kam tentokrát zavítáme, reprezentují tři muži a dvě ženy. Nejstarším ze soutěžících je respekt vzbuzující Martin, mnohými považovaný za favorita. Možná více než vaření se ale v tomto jihomoravském týdnu bude probírat taktika, protože už první účastník Michal přijde záhy s návrhem, aby všichni hráli o stejný počet domluvených bodů a nakonec se svorně podělili o deset tisíc, protože lepších deset tisíc v hrsti, než…

Milý Michale, z toho asi nic nebude, protože to odporuje pravidlům soutěže Prostřeno!, a navíc s tím třeba takový Martin nesouhlasí. A nebude se to líbit ani nejmladšímu Lukášovi, který do přípravy své večeře hodně investoval, dokonce samotného humra. Docela si věří i obě ženy, zda oprávněně, o tom můžeme mít jisté pochybnosti už ve středu, kdy u mladé maminky Marcely chybí spousta věcí, a talíře létají soutěžícím za zády.

Prostřeno – 10.5. 2016 – MartinÚkolem týdne je uvařit či upéct něco z krupice a fantazie našich soutěžících končí většinou tak u krupicové kaše, takže babo či internete raď! K jídlu ty krupičkové kreace moc nebudou, je to od štábu další vypečený úkol týdne, který soupeřům zamotá hlavy. Kdo se ukáže jako největší taktik jihomoravského týdne? A kdo to nakonec celé vyhraje? Sledujte Prostřeno! z Brna a okolí!

Prostřeno – 10.5. 2016:


V úterý 10.5. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Martin (43). Michalův včerejší kritik vaří následující den a hosté by si (aspoň podle menu) mohli spravit chuť. Momentálně nezaměstnaný Martin je starší a v kuchyni mnohem zkušenější. Přiznává, že rád vaří a jí. Naplánoval si ambiciózní jídelníček se spoustou ruční práce. Neváhá udělat domácí těstoviny plněné masem a přelité hříbkovou omáčkou, pohraje si i s hlavním chodem, hovězím na víně s bramborovým knedlíkem.

V příloze je v pořadu Prostřeno s datem 10.5. 2016 krupička, takže Martin by mohl mít splněno, co se týče úkolu týdne, ale chce hrát fair play a naplánuje si ještě krupicové noky do své hráškové polévky se slaninou a krutony. Nechtěně tak ale úkol týdne „vyplave na hladinu“ už v úterý. Jako kuchař může být Martin spokojen, z úst soupeřů slyší většinou jen chválu, zradí ho ale moučník. „Maminčiny vdolečky“, na které se všichni těšili, mají k dokonalosti daleko.

A jaká je další slabina druhého večera? Podmračený Martin je v pořadu Prostřeno s datem 10.5. 2016 mnohem lepší kuchař než hostitel. Upřímně - už jsme v Prostřeno! zažili zábavnější večírky. U stolu se probírá hlavně taktika a jídlo, Michal ještě stále nevzdal svoje spiklenecké návrhy, možná už jen ze srandy, má to ale marné. Spočítá to Michal Martinovi i za včerejšek?

Nenechte si ujít další Prostřeno, kde uvaří hostitel Martin,
v úterý 10.5. 2016 od 17.50 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Prostřeno – 10.5. 2016 – Martin:

Prostřeno – 10.5. 2016 – Martin
Prostřeno – 10.5. 2016 – Martin
Prostřeno – 10.5. 2016 – Martin
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !