Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vánoční VIP Prostřeno 20.12. 2016 - Daniela Šinkorová a Petra Valtrová

20. 12. 2016 | Poslední díl
Vánoční nadílka se kvapem blíží, advent vrcholí a televize Prima má pro své diváky atraktivní dáreček. Rozbalovat si ho budou postupně v hlavním vysílacím čase od pondělí do čtvrtka, kdy se mohou těšit na pohodové večeře plné vánoční atmosféry, se čtyřmi osobnostmi, které do tandemu doplní rodinní příslušníci nebo přátelé.

Půjde o čistě dámskou jízdu, uvidíme tedy celkem osm půvabných dam, každý den jednu vařící, pečící a prostírající dvojici. V adventní porci VIP Prostřeno! se můžeme těšit na Veroniku Žilkovou s dcerou Agátou, Danielu Šinkorovou s kamarádkou Petrou, Alici Bendovou s její půvabnou sestrou Andreou a nakonec uvaří – rovněž se sestrou Adélou - Kateřina Kristelová. Na menu budou rodinné, cizokrajné i tradiční dobroty, a pastva to bude i pro oči. Ale pořád jsme v soutěži.

Vánoční VIP Prostřeno 20.12. 2016 - Daniela Šinkorová a Petra ValtrováDámy sice ještě neví, o co se v tomhle VIP Prostřeno! hraje, ale protože sny se mají plnit o Vánocích, tak se také stane. Na někoho, kdo si to opravdu zaslouží, čeká nádherný Ježíšek.  Sledujte VIP Prostřeno! Adventní porce z kuchyně známých osobností vás inspiruje, pobaví i dojme.

Vánoční VIP Prostřeno 20.12. 2016 - Daniela Šinkorová a Petra Valtrová:


V úterý 20.12. 2016 uvaří v pořadu Prostřeno Daniela Šinkorová, která si do pořadu jako posilu pozve svoji dobrou kamarádku Petru Valtrovou. Daniela Šinkorová na vánoční vaření k sobě do dvojice pozvala svou dobrou kamarádku Petru – výživovou poradkyni, u které se bude také vařit. Hosté nesou trochu nelibě, že nejsou doma u Daniely.

Petra se během vaření nechá strhnout svou profesí a hlídá množství soli v jídle. Daniela, která pochází z Nitry, slibuje slovenské speciality, recepty jí poslala její maminka. I ona uvaří čočkovou polévku, ale ve slovenské verzi se smetanou a sušenými švestkami.

Během vaření dámy recepty připravují společně. Daniela upeče jako bonus slovenskou specialitu pagáče, trochu jí však potrápí kynuté těsto. Nálada je v úterý výborná, hostitelky jen kmitají a Veronika Žilková sní celou mořskou rybu. Je to pro ni velký zážitek, normálně prý ryby nemusí. Jako zábava se bude hrát hádání předmětů.

Nenechte si ujít VIP Prostřeno, kde uvaří Daniela Šinkorová a Petra Valtrová, v úterý 20. 12. 2016 od 20.15 na Primě.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !